Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Majspaneret kyllingebrystfilet — med æblesalsa og gul pesto

(baseret på 1081 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter (300 g)
25 g majsmel
½ tsk spidskommen
½ tsk timian
Æblesalsa:
1½ æble
½ rødløg
Persille
½ spsk citronsaft
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Madbrød
Gul pesto:
½ dl olivenolie
1/4 dl citronsaft
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ æble
1½ spsk pinjekerner
25 g parmesan



Ingredienser

3 kyllingebrystfileter (450 g)
25 g majsmel
½ tsk spidskommen
½ tsk timian
Æblesalsa:
1½ æble
½ rødløg
Persille
½ spsk citronsaft
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Madbrød
Gul pesto:
½ dl olivenolie
1/4 dl citronsaft
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ æble
1½ spsk pinjekerner
25 g parmesan


Ingredienser

3 kyllingebrystfileter (450 g)
35-40 g majsmel
3/4 tsk spidskommen
3/4 tsk timian
Æblesalsa:
2 æbler
3/4 rødløg
Persille
3/4 spsk citronsaft
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Madbrød
Gul pesto:
3/4 dl olivenolie
½ dl citronsaft
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3/4 æble
2 spsk pinjekerner
35 g parmesan


Ingredienser

4 kyllingebrystfileter (600 g)
35-40 g majsmel
3/4 tsk spidskommen
3/4 tsk timian
Æblesalsa:
2 æbler
3/4 rødløg
Persille
3/4 spsk citronsaft
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
madbrød
Gul pesto:
3/4 dl olivenolie
½ dl citronsaft
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3/4 æble
2 spsk pinjekerner
35 g parmesan


Ingredienser

4 kyllingebrystfileter (600 g)
50 g majsmel
1 tsk spidskommen
1 tsk timian
Æblesalsa:
3 æbler
1 rødløg
Persille
1 spsk citronsaft
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Madbrød
Gul pesto:
1 dl olivenolie
½ dl citronsaft
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 æble
3 spsk pinjekerner
40 g parmesan


Ingredienser

6 kyllingebrystfileter (900 g)
50 g majsmel
1 tsk spidskommen
1 tsk timian
Æblesalsa:
3 æbler
1 rødløg
Persille
1 spsk citronsaft
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Madbrød
Gul pesto:
1 dl olivenolie
½ dl citronsaft
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 æble
3 spsk pinjekerner
40 g parmesan


Ingredienser

6 kyllingebrystfileter (900 g)
75 g majsmel
1½ tsk spidskommen
1½ tsk timian
Æblesalsa:
5 æbler
1-2 rødløg
Persille
1½ spsk citronsaft
4 fed hvidløg /  1 1/3 solo hvidløg
Madbrød
Gul pesto:
1 1/4 dl olivenolie
3/4 dl citronsaft
4 fed hvidløg /   1 1/3 solo hvidløg
1 æble
3 spsk pinjekerner
65 g parmesan


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, spidskommen og timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min i et ildfast fad. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  4. Skær æblerne i fine tern. Hak rødløg og persille fint, vend sammen med æbletern, citronsaft og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
  5. Ingredienserne til den gule pesto blendes grundigt sammen og smages til med salt og peber. Reducér mængden af hvidløg, hvis du ikke ønsker en stærk pesto.
  6. Server kyllingen med æblesalsa, gul pesto og lunt brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 4317 kJ (1032 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 850 203 20
Kulhydrat 1768 423 41
Fedt 1699 406 39

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu