Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

GRILL - Hvidløgsmarineret flanksteak med pommes gurkemeje — aioli og forårssalat

(baseret på 313 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ca. 300 g flanksteak - hvidløgsmarineret
500 g kartofler
2 tsk gurkemeje
1/4 tsk chilipulver
1 spsk hvedemel
Aioli (NØGLEHUL: Ca. 1 spsk per person)
75 g salatmix
60 g radiser
½ agurk
1 forårsløg
Brøndkarse
1 spsk æbleeddike
1 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 450 g flanksteak - hvidløgsmarineret
500 g kartofler
2 tsk gurkemeje
1/4 tsk chilipulver
1 spsk hvedemel
Aioli (NØGLEHUL: Ca. 1 spsk per person)
75 g salatmix
60 g radiser
½ agurk
1 forårsløg
Brøndkarse
1 spsk æbleeddike
1 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 450 g flanksteak - hvidløgsmarineret
750 g kartofler
3 tsk gurkemeje
1/4-½ tsk chilipulver
1½ spsk hvedemel
Aioli (NØGLEHUL: Ca. 1 spsk per person)
110 g salatmix
1 lille bundt radiser
3/4 agurk
2 forårsløg
Brøndkarse
2 spsk æbleeddike
1½ spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 600 g flanksteak - hvidløgsmarineret
750 g kartofler
3 tsk gurkemeje
1/4-½ tsk chilipulver
1½ spsk hvedemel
Aioli (NØGLEHUL: Ca. 1 spsk per person)
110 g salatmix
1 lille bundt radiser
3/4 agurk
2 forårsløg
Brøndkarse
2 spsk æbleeddike
1½ spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 600 g flanksteak - hvidløgsmarineret
1 kg kartofler
4 tsk gurkemeje
½ tsk chilipulver
2 spsk hvedemel
Aioli (NØGLEHUL: Ca. 2 spsk per person)
150 g salatmix
1 bdt radiser
1 agurk
2 forårsløg
Brøndkarse
2 spsk æbleeddike
2 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 900 g flanksteak - hvidløgsmarineret
1 kg kartofler
4 tsk gurkemeje
½ tsk chilipulver
2 spsk hvedemel
Aioli (NØGLEHUL: Ca. 2 spsk per person)
150 g salatmix
1 bdt radiser
1 agurk
2 forårsløg
Brøndkarse
2 spsk æbleeddike
2 spsk honning
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen og tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker.
  2. Bland gurkemeje, chilipulver, salt, peber og mel i en frostpose og hæld kartoffelstykkerne i. Ryst posen godt, så krydderiblandingen fordeles godt om kartoflerne.
  3. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn ca. 25 min.
  4. Skyl salaten og dryp den godt af (evt. i et viskestykke). Skyl radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde ringe.
  5. Grill/steg flanksteaken 1 minut på hver side ved direkte/høj varme, skru ned til middel varme/grill den videre på indirekte varme 6-7 min. på hver side.
  6. Når saften stiger igennem kødet, er den klar til at blive vendt eller taget af (når det er sidste side der steges/grilles).
  7. Bland salat, radiser, agurk og forårsløg i en skål. Klip brøndkarsen i mindre stykker og bland med. Rør eddike og honning med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Skær flanksteaken på den smalle led i ca 1 cm tykke skiver og server den med kartofler, salat og aioli.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen og tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker.
  2. Bland gurkemeje, chilipulver, salt, peber og mel i en frostpose og hæld kartoffelstykkerne i. Ryst posen godt, så krydderiblandingen fordeles godt om kartoflerne.
  3. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn ca. 25 min.
  4. Skyl salaten og dryp den godt af (evt. i et viskestykke). Skyl radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde ringe.
  5. Grill/steg flanksteaken 1 minut på hver side ved direkte/høj varme, skru ned til middel varme/grill den videre på indirekte varme 6-7 min. på hver side.
  6. Når saften stiger igennem kødet, er den klar til at blive vendt eller taget af (når det er sidste side der steges/grilles).
  7. Bland salat, radiser, agurk og forårsløg i en skål. Klip brøndkarsen i mindre stykker og bland med. Rør eddike og honning med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Skær flanksteaken på den smalle led i ca 1 cm tykke skiver og server den med kartofler, salat og aioli.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen og tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker.
  2. Bland gurkemeje, chilipulver, salt, peber og mel i en frostpose og hæld kartoffelstykkerne i. Ryst posen godt, så krydderiblandingen fordeles godt om kartoflerne.
  3. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn ca. 25 min.
  4. Skyl salaten og dryp den godt af (evt. i et viskestykke). Skyl radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde ringe.
  5. Grill/steg flanksteaken 1 minut på hver side ved direkte/høj varme, skru ned til middel varme/grill den videre på indirekte varme 6-7 min.på hver side.
  6. Når saften stiger igennem kødet, er den klar til at blive vendt eller taget af (når det er sidste side der steges/grilles).
  7. Bland salat, radiser, agurk og forårsløg i en skål. Klip brøndkarsen i mindre stykker og bland med. Rør eddike og honning med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Skær flanksteaken på den smalle led i ca 1 cm tykke skiver og server den med kartofler, salat og aioli.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen og tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker.
  2. Bland gurkemeje, chilipulver, salt, peber og mel i en frostpose og hæld kartoffelstykkerne i. Ryst posen godt, så krydderiblandingen fordeles godt om kartoflerne.
  3. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn ca. 25 min.
  4. Skyl salaten og dryp den godt af (evt. i et viskestykke). Skyl radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde ringe.
  5. Grill/steg flanksteaken 1 minut på hver side ved direkte/høj varme, skru ned til middel varme/grill den videre på indirekte varme 6-7 min. på hver side.
  6. Når saften stiger igennem kødet, er den klar til at blive vendt eller taget af (når det er sidste side der steges/grilles).
  7. Bland salat, radiser, agurk og forårsløg i en skål. Klip brøndkarsen i mindre stykker og bland med. Rør eddike og honning med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Skær flanksteaken på den smalle led i ca 1 cm tykke skiver og server den med kartofler, salat og aioli.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen og tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker.
  2. Bland gurkemeje, chilipulver, salt, peber og mel i en frostpose og hæld kartoffelstykkerne i. Ryst posen godt så krydderiblandingen fordeles godt om kartoflerne.
  3. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn ca. 25 min.
  4. Skyl salaten og dryp den godt af (evt. i et viskestykke). Skyl radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde ringe.
  5. Grill/steg flanksteaken 1 minut på hver side ved direkte/høj varme, skru ned til middel varme/grill den videre på indirekte varme 6-7 min.på hver side.
  6. Når saften stiger igennem kødet er den klar til at blive vendt eller taget af (når det er sidste side der steges/grilles).
  7. Bland salat, radiser, agurk og forårsløg i en skål. Klip brøndkarsen i mindre stykker og bland med. Rør eddike og honning med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Skær flanksteaken på den smalle led i ca 1 cm tykke skiver og server den med kartofler, salat og aioli.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd grillen og tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartofler og skær dem i mindre stykker.
  2. Bland gurkemeje, chilipulver, salt, peber og mel i en frostpose og hæld kartoffelstykkerne i. Ryst posen godt, så krydderiblandingen fordeles godt om kartoflerne.
  3. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i den varme ovn ca. 25 min.
  4. Skyl salaten og dryp den godt af (evt. i et viskestykke). Skyl radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. Skær forårsløg i tynde ringe.
  5. Grill/steg flanksteaken 1 minut på hver side ved direkte/høj varme, skru ned til middel varme/grill den videre på indirekte varme 6-7 min. på hver side.
  6. Når saften stiger igennem kødet, er den klar til at blive vendt eller taget af (når det er sidste side der steges/grilles).
  7. Bland salat, radiser, agurk og forårsløg i en skål. Klip brøndkarsen i mindre stykker og bland med. Rør eddike og honning med lidt salt og peber og hæld over salaten.
  8. Skær flanksteaken på den smalle led i ca 1 cm tykke skiver og server den med kartofler, salat og aioli.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2808 kJ (671 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 711 170 25
Kulhydrat 1299 310 46
Fedt 798 191 28

Er du sulten efter mere?

Grillretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu