Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Stegt salat og kylling med chunky hummus — og groft brød

(baseret på 204 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 kyllingebryster
1/4 citron
½ spsk honning
Groft brød
Stegt salat:
1 hjertesalat
2 spsk salatost i tern - chilimarinerede
60 g vindruer uden sten
½ spsk hvidvinseddike
Chunky hummus:
½ dåse kikærter
½ fed hvidløg
1/4 dl væde fra kikærterne
1/4 dl olivenolie
Saft fra 1/4 citron
Krydrede kikærter:
½ dåse kikærter
½ tsk paprika
½ tsk spidskommen
½ tsk salt

Ingredienser

3 stk / 450 g kyllingebryster
1/4 citron
3/4 spsk honning
Groft brød
Stegt salat:
1½ hjertesalat
3 spsk salatost i tern - chilimarinerede
80 g vindruer uden sten
3/4 spsk hvidvinseddike
Chunky hummus: 
3/4 dåse kikærter
3/4 fed hvidløg
1/4 dl væde fra kikærterne
½ dl olivenolie
Saft fra ½ citron
Krydrede kikærter:
3/4 dåse kikærter
3/4 tsk paprika
3/4 tsk spidskommen
½ tsk salt

Ingredienser

4 stk / 550 g kyllingebryster
½ citron
1 spsk honning
Groft brød
Stegt salat:
2 hjertesalat
4 spsk salatost i tern chilimarinerede
120 g vindruer uden sten
1 spsk hvidvinseddike
Chunky hummus:
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg
½ dl væde fra kikærterne
½ dl olivenolie
Saft fra ½ citron
Krydrede kikærter:
1 dåse kikærter
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk salt

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Chunky hummus: Blend alle ingredienserne til hummusen. Gem halvdelen af kikærterne til senere.
  2. Krydrede kikærter: Resten af kikærterne drænes for væde og tørres på køkkenrulle, hvorefter de steges på en pande med lidt olivenolie ved middel varme 2 min. Drys krydderierne over og steg videre ½ min. Hæld  kikærterne ovenpå hummusen.
  3. Bank kyllingebrysterne flade mellem 2 stykker bagepapir med den blanke side opad, de skal være ca. 1 cm tykke. Lad dem ligge, mens du steger druerne.
  4. Druer til salaten: Skyl og halvér vindruer og læg dem med skæresiden ned på en tør pande. Steg dem ved middel varme 4 min. Hæld eddike over og lad det fordampe. Hæld druerne i en skål.
  5. Dryp kyllingen med olivenolie (TIP: Eller brug olien fr salatosten) og krydr med salt og peber. Steg på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Læg samtidig den overskårne citron på panden med skærefladen nedad og steg den med.
  6. Kyllingen skal være gennemstegt. Læg kødet på en stor tallerken og pres saften fra den grillede citron over sammen med honningen. Dæk med staniol og lad stå til det skal serveres.
  7. Rist brødet på brødristeren. Stegt salat: Skær lidt af bunden af hjertesalaten, så bladene stadig hænger sammen. Del den på langs og steg den med skærefladen nedad på en tør, ren pande ved middel varme ½ min. på hver side.
  8. Læg den stegte salat på et fad  og drys osten over (TIP: Hæld væden fra inden) og tilsidst de varme druer. Server den stegte salat til kyllingen sammen med hummus og brød.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Chunky hummus: Blend alle ingredienserne til hummusen. Gem halvdelen af kikærterne til senere.
  2. Krydrede kikærter: Resten af kikærterne drænes for væde og tørres på køkkenrulle, hvorefter de steges på en pande med lidt olivenolie ved middel varme 2 min. Drys krydderierne over og steg videre ½ min. Hæld kikærterne ovenpå hummusen.
  3. Bank kyllingebrysterne flade mellem 2 stykker bagepapir med den blanke side opad, de skal være ca. 1 cm tykke. Lad dem ligge, mens du steger druerne.
  4. Druer til salaten: Skyl og halvér vindruer og læg dem med skæresiden ned på en tør pande. Steg dem ved middel varme 4 min. Hæld eddike over og lad det fordampe. Hæld druerne i en skål.
  5. Dryp kyllingen med olivenolie (TIP: Eller brug olien fra salatosten) og krydr med salt og peber. Steg på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Læg samtidig den overskårne citron på panden med skærefladen nedad og steg den med.
  6. Kyllingen skal være gennemstegt. Læg kødet på en stor tallerken og pres saften fra den grillede citron over sammen med honningen. Dæk med staniol og lad stå til det skal serveres.
  7. Rist brødet på brødristeren. Stegt salat: Skær lidt af bunden af hjertesalaten, så bladene stadig hænger sammen. Del den på langs og steg den med skærefladen nedad på en tør, ren pande ved middel varme ½ min. på hver side.
  8. Læg den stegte salat på et fad og drys osten over (TIP: Hæld væden fra inden) og tilsidst de varme druer. Server den stegte salat til kyllingen sammen med hummus og brød.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Chunky hummus: Blend alle ingredienserne til hummusen. Gem halvdelen af kikærterne til senere.
  2. Krydrede kikærter: Resten af kikærterne drænes for væde og tørres på køkkenrulle, hvorefter de steges på en pande med lidt olivenolie ved middel varme 2 min. Drys krydderierne over og steg videre ½ min. Hæld kikærterne ovenpå hummusen.
  3. Bank kyllingebrysterne flade mellem 2 stykker bagepapir med den blanke side opad, de skal være ca. 1 cm tykke. Lad dem ligge, mens du steger druerne.
  4. Druer til salaten: Skyl og halvér vindruer og læg dem med skæresiden ned på en tør pande. Steg dem ved middel varme 4 min. Hæld eddike over og lad det fordampe. Hæld druerne i en skål.
  5. Dryp kyllingen med olivenolie (TIP: Eller brug olien fra salatosten) og krydr med salt og peber. Steg på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Læg samtidig den overskårne citron på panden med skærefladen nedad og steg den med.
  6. Kyllingen skal være gennemstegt. Læg kødet på en stor tallerken og pres saften fra den grillede citron over sammen med honningen. Dæk med staniol og lad stå til det skal serveres.
  7. Rist brødet på brødristeren. Stegt salat: Skær lidt af bunden af hjertesalaten, så bladene stadig hænger sammen. Del den på langs og steg den med skærefladen nedad på en tør, ren pande ved middel varme ½ min. på hver side.
  8. Læg den stegte salat på et fad og drys osten over (TIP: Hæld væden fra inden) og tilsidst de varme druer. Server den stegte salat til kyllingen sammen med hummus og brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3162 kJ (756 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 891 213 28
Kulhydrat 1348 322 43
Fedt 923 221 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu