Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Bagt torsk med ovnstegte rodfrugter — og persillepesto

(baseret på 139 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g torsk eller lignende fisk
200 g gulerødder
175 g persillerod/pastinak
1 løg
250 g kartofler
Olie
Salt og peber
Pesto:
Persille
Saft fra ½ citron 
15 g mandler
1 fed hvidløg
½ dl olie

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

450 g torsk eller lignende fisk
300 g gulerødder
215 g persillerod/pastinak
1-2 løg
375 g kartofler
Olie
Salt og peber
Persillepesto:
Persille
Skal af 1 citron
20 g mandler
2 fed hvidløg
3/4 dl olie


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

600 g torsk eller lignende fisk
350 g gulerødder
250 g persillerod/pastinakker
2 løg
500 g kartofler
Olie
Salt og peber
Pesto:
Persille
Skal af 1 citron 
30 g mandler 
2 fed hvidløg
1 dl olie

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skræl rodfrugter, skær i mindre stykker. Del kartofler i halve. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Bland rodfrugter, kartofler og løg med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 min.
  4. Rist mandlerne på en tør pande til de dufter. De må ikke brænde på.  Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Pil hvidløg. Skyl persille.
  5. Blend persille, hvidløg, olie, mandler og revet citronskal til en lind pesto. Smag til med salt og peber.
  6. Læg fisken på bagepapir i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Smør pestoen på fisken i et jævnt lag (buk de tynde ender ind under fisken så den er nogenlunde lige tyk over det hele).
  7. Sæt fisken i ovnen sammen med rodfrugterne, bag den med de sidste 12 min.
  8. Skær resten af citronen i både, og servér fisken med bagte rodfrugter og citronbåde.


Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skræl rodfrugter, skær i mindre stykker. Del kartofler i halve. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Bland rodfrugter, kartofler og løg med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 min.
  4. Rist mandlerne på en tør pande til de dufter. De må ikke brænde på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Pil hvidløg. Skyl persille.
  5. Blend persille, hvidløg, olie, mandler og revet citronskal til en lind pesto. Smag til med salt og peber.
  6. Læg fisken på bagepapir i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Smør pestoen på fisken i et jævnt lag (buk de tynde ender ind under fisken så den er nogenlunde lige tyk over det hele).
  7. Sæt fisken i ovnen sammen med rodfrugterne, bag den med de sidste 12 min.
  8. Skær resten af citronen i både, og servér fisken med bagte rodfrugter og citronbåde.


Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skræl rodfrugter, skær i mindre stykker. Del kartofler i halve. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Bland rodfrugter, kartofler og løg med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 min.
  4. Rist mandlerne på en tør pande til de dufter. De må ikke brænde på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Pil hvidløg. Skyl persille.
  5. Blend persille, hvidløg, olie, mandler og revet citronskal til en lind pesto. Smag til med salt og peber.
  6. Læg fisken på bagepapir i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Smør pestoen på fisken i et jævnt lag (buk de tynde ender ind under fisken så den er nogenlunde lige tyk over det hele).
  7. Sæt fisken i ovnen sammen med rodfrugterne, bag den med de sidste 12 min.
  8. Skær resten af citronen i både, og servér fisken med bagte rodfrugter og citronbåde.


Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Næringsindhold pr. person

Energi: 2318 kJ (554 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 632 151 27
Kulhydrat 983 235 42
Fedt 703 168 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu