Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Fiskesuppe med ising, porre — og persille

(baseret på 46 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g isingfilet
2 porrer
1 bagekartoffel
½ bdt persille
3/4 l grøntsagsbouillon (1½ terning + 3/4 l kogende vand)
½ dl piskefløde
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

450 g isingfilet
2 porrer
1 bagekartoffel
1 lille bdt persille
1,1 l grøntsagsbouillon (2 terning + 1,1 l kogende vand)
3/4 dl piskefløde
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

600 g isingfilet
4 porrer
2 bagekartofler
1 bdt persille
1½ l grøntsagsbouillon (3 terninger + 1½ l kogende vand)
1 dl piskefløde
Salt og peber
Groft brød

Tilberedning

TILBEREDNINGSTID: ca. 25 minutter

1. Kog vand til bouillonen. Rens porrerne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Kom kartofler og porrer i en gryde og kog op med bouillon.
2. Lad suppen småkoge 12 minutter. Skyl persillen og tilsæt den til suppen, når den er kogt færdig. Blend suppen med en stavblender.
3. Lun brødet på en brødrister. Skær fisken i strimler på 2 cm, læg dem i suppen og kog med i 2 min.
4. Tag gryden af blusset og rør fløden i suppen, smag til med salt og peber. Server suppen med lunt brød til.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning

TILBEREDNINGSTID: ca. 25 minutter

1. Kog vand til bouillonen. Rens porrerne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Kom kartofler og porrer i en gryde og kog op med bouillon. 
2. Lad suppen småkoge 12 minutter. Skyl persillen og tilsæt den til suppen, når den er kogt færdig. Blend suppen med en stavblender.
3. Lun brødet på en brødrister. Skær fisken i strimler på 2 cm, læg dem i suppen og kog med i 2 min.
4. Tag gryden af blusset og rør fløden i suppen, smag til med salt og peber. Server suppen med lunt brød til.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning

TILBEREDNINGSTID: ca. 25 minutter

1. Kog vand til bouillonen. Rens porrerne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl kartoflen og skær den i små tern. Kom kartofler og porrer i en gryde og kog op med bouillon.
2. Lad suppen småkoge 12 minutter. Skyl persillen og tilsæt den til suppen, når den er kogt færdig. Blend suppen med en stavblender.
3. Lun brødet på en brødrister. Skær fisken i strimler på 2 cm, læg dem i suppen og kog med i 2 min.
4. Tag gryden af blusset og rør fløden i suppen, smag til med salt og peber. Server suppen med lunt brød til.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Næringsindhold pr. person

Energi: 2827 kJ (676 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 738 176 26
Kulhydrat 1523 364 54
Fedt 566 135 20

Er du sulten efter mere?

Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu