Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Røget laks med dildkartofler — og peberrodsdressing

(baseret på 192 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Dildkartofler:
Skal og saft fra 1/4 citron
600 g kartofler
Salt og peber
1 spsk olivenolie
Dild
Peberrodsdressing:
1½ spsk høvlet peberrod
3 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Røget laks:
1 hjertesalat
200 g røget laks
Chiliagurker:
Salt
½ agurk
Chiliflager
Skiver af citron 

Ingredienser

Dildkartofler:
Skal og saft fra 1/2 citron
900 g kartofler
Salt og peber
1½ spsk olivenolie
Dild
Peberrodsdressing:
2½ spsk høvlet peberrod
5 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Røget laks:
1 hjertesalat
300 g røget laks
Chiliagurker:
Salt
1 agurk
Chiliflager
Skiver af citron

Ingredienser

Dildkartofler:
Skal og saft fra ½ citron
1,2 kg kartofler
Salt og peber
2 spsk olivenolie
Dild
Peberrodsdressing:
3 spsk høvlet peberrod
6 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Røget laks:
2 hjertesalat
400 g røget laks
Chiliagurker:
Salt
1 agurk
Chiliflager
Skiver af citron

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Dildkartofler: Skær kartoflerne i halve og kog dem i vand tilsat 1/4 tsk salt i ca. 10 min. sammen med citronskalsflager af 1/4 citron (brug en skarp kniv eller kartoffelskræller).
  2. Hæld vandet fra, fjern citronskal. Tilsæt olivenolie, krydr med salt og peber, pres saft fra 1/4 citron over (gem resten til agurkerne), klip dilden over til sidst og bland godt.
  3. Peberrodsdressing: Mos peberroden i en morter (alternativt med en gaffel eller ske på et skærebræt) bland med creme frisk og krydr med lidt salt og evt. peber. 
  4. Skyl og tør salaten og riv den i grove stykker. Læg salaten på et fad eller en tallerken og fordel laksen oven på salaten, krydr med friskkværnet peber.
  5. Chiliagurker: Skær agurken i stave og drys med chiliflager sammen med lidt groft salt. Skær resten af citronen i skiver og læg ved.
  6. Server dildkartoflerne til den røgede laksesalat sammen med chiliagurker og dressing.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Dildkartofler: Skær kartoflerne i halve og kog dem i vand tilsat 1/4 tsk salt i ca. 10 min. sammen med citronskalsflager af 1 citron (brug en skarp kniv eller kartoffelskræller).
  2. Hæld vandet fra, fjern citronskal. Tilsæt olivenolie, krydr med salt og peber, pres saft fra ½ citron over (gem resten til agurkerne), klip dilden over til sidst og bland godt.
  3. Peberrodsdressing: Mos peberroden i en morter (alternativt med en gaffel eller ske på et skærebræt) bland med creme frisk og krydr med lidt salt og evt. peber.
  4. Skyl og tør salaten og riv den i grove stykker. Læg salaten på et fad eller en tallerken og fordel laksen oven på salaten, krydr med friskkværnet peber.
  5. Chiliagurker: Skær agurken i stave og drys med chiliflager sammen med lidt groft salt. Skær resten af citronen i skiver og læg ved.
  6. Server dildkartoflerne til den røgede laksesalat sammen med chiliagurker og dressing.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Dildkartofler: Skær kartoflerne i halve og kog dem i vand tilsat ½ tsk salt i ca. 10 min. sammen med citronskalsflager af 1 citron (brug en skarp kniv eller kartoffelskræller).
  2. Hæld vandet fra, fjern citronskal. Tilsæt olivenolie, krydr med salt og peber, pres saft fra ½ citron over (gem resten til agurkerne), klip dilden over til sidst og bland godt.
  3. Peberrodsdressing: Mos peberroden i en morter (alternativt med en gaffel eller ske på et skærebræt) bland med creme frisk og krydr med lidt salt og evt. peber.
  4. Skyl og tør salaten og riv den i grove stykker. Læg salaten på et fad eller en tallerken og fordel laksen oven på salaten, krydr med friskkværnet peber.
  5. Chiliagurker: Skær agurken i stave og drys med chiliflager sammen med lidt groft salt. Skær resten af citronen i skiver og læg ved.
  6. Server dildkartoflerne til den røgede laksesalat sammen med chiliagurker og dressing.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2259 kJ (540 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 512 122 23
Kulhydrat 1063 254 47
Fedt 684 163 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu