Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
MiddelhavsRet

Kylling i wok — med kartofler, spinat og parmesan

(baseret på 744 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kylling inderfilet
2-3 bagekartofler
75 g babyspinat
20 g parmesanost
1 spsk olie
1½ dl hønsebouillon (½ terning)
½ rød chili
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 tsk citronsaft


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER
 

Ingredienser

450 g kylling inderfilet
2-3 bagekartofler
75 g babyspinat
20 g parmesanost
1 spsk olie
1½ dl hønsebouillon (½ terning)
½ rød chili
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 tsk citronsaft


 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g kylling inderfilet
3 bagekartofler
100 g babyspinat
30 g parmesanost
1½ spsk olie
2  1/4 dl hønsebouillon (3/4 terning)
3/4 rød chili
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1½ tsk citronsaft
 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER
 

Ingredienser

600 g kylling inderfilet
3 bagekartofler
100 g babyspinat
30 g parmesanost
1½ spsk olie
2 1/4 dl hønsebouillon (3/4 terning)
3/4 rød chili
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1½ tsk citronsaft


 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g kyllinginderfilet
4-5 bagekartofler
150 g babyspinat
40 g parmesanost
2 spsk olie
3 dl hønsebouillon (1 terning)
1 rød chili
3 fed hvidløg / 1 solo
2 tsk citronsaft


 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER
 

Ingredienser

900 g kylling inderfilet
4-5 bagekartofler
150 g babyspinat
40 g parmesanost
2 spsk olie
3 dl hønsebouillon (1 terning)
1 rød chili
3 fed hvidløg / 1 solo
2 tsk citronsaft


 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g kylling inderfilet
6 bagekartofler
275 g babyspinat
40 g parmesanost
3 spsk olie
4½ dl hønsebouillon (1½ terning)
1½ rød chili
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
3 tsk citronsaft


 


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileterne og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2374 kJ (567 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 715 171 30
Kulhydrat 927 222 39
Fedt 732 175 31

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu