Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kylling i wok med kartofler — spinat og parmesan

(baseret på 771 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
2-3 bagekartofler
75 g babyspinat
20 g parmesan
1 spsk olie
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
½ chili
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 tsk citronsaft

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
2-3 bagekartofler
75 g babyspinat
20 g parmesan
1 spsk olie
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
½ chili
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 tsk citronsaft

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3 bagekartofler
125 g babyspinat
30 g parmesan
Olie
2  1/4 dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 2 1/4 vand)
3/4 chili
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1½ tsk citronsaft

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3 bagekartofler
125 g babyspinat
30 g parmesan
Olie
2 1/4 dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 2 1/4 vand)
3/4 chili
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1½ tsk citronsaft

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
4-5 bagekartofler
150 g babyspinat
40 g parmesan
Olie
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
1 chili
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2 tsk citronsaft

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
4-5 bagekartofler
150 g babyspinat
40 g parmesan
Olie
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
1 chili
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2 tsk citronsaft

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
6 bagekartofler
300 g babyspinat
40 g parmesan
Olie
4½ dl hønsebouillon
- (1½ terning + 4½ dl vand)
1½ chili
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
3 tsk citronsaft

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Kylling og kartoffeltern steges i olien i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen, tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon på panden, kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinat, tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber, varm kort igennem og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2374 kJ (567 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 715 171 30
Kulhydrat 927 222 39
Fedt 732 175 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu