Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Mexikansk suppe med kylling — tortilla strimler og avocado

(baseret på 143 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g kyllingeinderfilet
½ spsk olie
½ tsk sukker
1 spsk mexi krydderi
½ tsk olie
1 peberfrugt
½ rødløg
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 bouillonterning - høns
½ l vand
½ dåse hakkede, flåede tomater
1½ tsk tomatpuré
1 dåse røde kidneybønner
1 spsk saucejævner
Topping:
Creme frisk
Tortillas
1 avocado
Basilikum

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
½ spsk olie
½ tsk sukker
1 spsk mexi krydderi
½ tsk olie
1 peberfrugt
½ rødløg
1½ fed hvidløg / ½ solo
1 bouillonterning - høns
½ l vand
½ dåse hakkede, flåede tomater
1½ tsk tomatpuré
1 dåse røde kidneybønner
1 spsk saucejævner
Topping:
Creme frisk
Tortillas
1 avocado
Basilikum

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
3/4 spsk olie
3/4 tsk sukker
1½ spsk mexi krydderi
3/4 tsk olie
1½ peberfrugt
1 rødløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1½ bouillonterning - høns
3/4 l vand
3/4 dåse hakkede, flåede tomater
2½ tsk tomatpuré
1 dåse røde kidneybønner
1½ spsk saucejævner
Topping:
Creme frisk
Tortillas
1½ avocado
Basilikum

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3/4 spsk olie
3/4 tsk sukker
1½ spsk mexi krydderi
3/4 tsk olie
1½ peberfrugt
1 rødløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1½ bouillonterning - høns
3/4 l vand
3/4 dåse hakkede, flåede tomater
2½ tsk tomatpuré
1 dåse røde kidneybønner
1½ spsk saucejævner
Topping:
Creme frisk
Tortillas
1½ avocado
Basilikum

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
1 tsk sukker
2 spsk mexi krydderi
1 tsk olie
2 peberfrugter
1-1½ rødløg
3 fed hvidløg / 1 solo
2 bouillonterninger - høns
1 l vand
1 dåse hakkede, flåede tomater
3 tsk tomatpuré
2 dåser røde kidneybønner
2 spsk saucejævner
Topping:
Creme frisk
Tortillas
2 avocadoer
Basilikum

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
1 tsk sukker
2 spsk mexi krydderi
1 tsk olie
2 peberfrugter
1-1½ rødløg
3 fed hvidløg / 1 solo
2 bouillonterninger - høns
1 l vand
1 dåse hakkede, flåede tomater
3 tsk tomatpuré
2 dåser røde kidneybønner
2 spsk saucejævner
Topping:
Creme frisk
Tortillas
2 avocadoer
Basilikum

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. I en frost pose blandes mexi krydderi med kylling og olie.
2. Hæld kyllingestykkerne i posen med krydderi og bland godt, så krydderiet fordeles på alle stykkerne.
3. Læg kyllingestykkerne på en bagrist med bagepapir og bag dem i ovnen 10-12 min.
4. Skær imens rødløg og peberfrugt i små tern, pres hvidløg og sautér det hele i en smule olivenolie i en stor gryde ved middel varme. Det skal ikke tage farve.
5. Tilsæt tomatpuré og de flåede tomater, rør rundt og lad det koge op. Tilsæt kidneybønner (og lagen de ligger i), og rør rundt.
6. Tilsæt vand, bouillonterning og sukker og lad det hele koge op. Lad det herefter koge uden låg i minimum 15 min.
7. Når kyllingen er færdig rives stykkerne i trevler med en gaffel. Tilsæt kyllingetrevlerne til suppen, rør rundt og lad dem koge med i resten af kogetiden.
8. Skær avocado i tern og tortillas i strimler og pluk basilikumbladene. Tilsæt saucejævner lidt af gangen, indtil suppen har den konsistens, du bedst kan lide. Husk at selve jævningen først sker, når suppen koger. Tilsæt derfor jævningen, imens suppen simrer.
9. Læg en portion strimler i hver dyb tallerken. Øs suppe over. Top med creme frisk, avocadotern og basilikumblade.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:


1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. I en frost pose blandes mexi krydderi med kylling og olie.
2. Hæld kyllingestykkerne i posen med krydderi og bland godt, så krydderiet fordeles på alle stykkerne.
3. Læg kyllingestykkerne på en bagrist med bagepapir og bag dem i ovnen 10-12 min.
4. Skær imens rødløg og peberfrugt i små tern, pres hvidløg og sautér det hele i en smule olivenolie i en stor gryde ved middel varme. Det skal ikke tage farve.
5. Tilsæt tomatpuré og de flåede tomater, rør rundt og lad det koge op. Tilsæt kidneybønner (og lagen de ligger i), og rør rundt.
6. Tilsæt vand, bouillonterning og sukker og lad det hele koge op. Lad det herefter koge uden låg i minimum 15 min.
7. Når kyllingen er færdig rives stykkerne i trevler med en gaffel. Tilsæt kyllingetrevlerne til suppen, rør rundt og lad dem koge med i resten af kogetiden.
8. Skær avocado i tern og tortillas i strimler og pluk basilikumbladene. Tilsæt saucejævner lidt af gangen, indtil suppen har den konsistens, du bedst kan lide. Husk at selve jævningen først sker, når suppen koger. Tilsæt derfor jævningen, imens suppen simrer.
9. Læg en portion strimler i hver dyb tallerken. Øs suppe over. Top med creme frisk, avocadotern og basilikumblade.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. I en frost pose blandes mexi krydderi med kylling og olie.
2. Hæld kyllingestykkerne i posen med krydderi og bland godt, så krydderiet fordeles på alle stykkerne.
3. Læg kyllingestykkerne på en bagrist med bagepapir og bag dem i ovnen 10-12 min.
4. Skær imens rødløg og peberfrugt i små tern, pres hvidløg og sautér det hele i en smule olivenolie i en stor gryde ved middel varme. Det skal ikke tage farve.
5. Tilsæt tomatpuré og de flåede tomater, rør rundt og lad det koge op. Tilsæt kidneybønner (og lagen de ligger i) og rør rundt.
6. Tilsæt vand, bouillonterning og sukker og lad det hele koge op. Lad det herefter koge uden låg i minimum 15 min.
7. Når kyllingen er færdig, rives stykkerne i trevler med en gaffel. Tilsæt kyllingetrevlerne ,til suppen, rør rundt og lad dem koge med i resten af kogetiden.
8. Skær avocado i tern og tortillas i strimler og pluk basilikumbladene. Tilsæt saucejævner lidt af gangen, indtil suppen har den konsistens, du bedst kan lide. Husk at selve jævningen først ske,r når suppen koger. Tilsæt derfor jævningen, imens suppen simrer.
9. Læg en portion strimler i hver dyb tallerken. Øs suppe over. Top med creme frisk, avocadotern og basilikumblade.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:


1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. I en frost pose blandes mexi krydderi med kylling og olie.
2. Hæld kyllingestykkerne i posen med krydderi og bland godt, så krydderiet fordeles på alle stykkerne.
3. Læg kyllingestykkerne på en bagrist med bagepapir og bag dem i ovnen 10-12 min.
4. Skær imens rødløg og peberfrugt i små tern, pres hvidløg og sautér det hele i en smule olivenolie i en stor gryde ved middel varme. Det skal ikke tage farve.
5. Tilsæt tomatpuré og de flåede tomater, rør rundt og lad det koge op. Tilsæt kidneybønner (og lagen de ligger i), og rør rundt.
6. Tilsæt vand, bouillonterning og sukker og lad det hele koge op. Lad det herefter koge uden låg i minimum 15 min.
7. Når kyllingen er færdig rives stykkerne i trevler med en gaffel. Tilsæt kyllingetrevlerne til suppen, rør rundt og lad dem koge med i resten af kogetiden.
8. Skær avocado i tern og tortillas i strimler og pluk basilikumbladene. Tilsæt saucejævner lidt af gangen, indtil suppen har den konsistens, du bedst kan lide. Husk at selve jævningen først sker, når suppen koger. Tilsæt derfor jævningen, imens suppen simrer.
9. Læg en portion strimler i hver dyb tallerken. Øs suppe over. Top med creme frisk, avocadotern og basilikumblade.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:


1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. I en frost pose blandes mexi krydderi med kylling og olie.
2. Hæld kyllingestykkerne i posen med krydderi og bland godt, så krydderiet fordeles på alle stykkerne.
3. Læg kyllingestykkerne på en bagrist med bagepapir og bag dem i ovnen 10-12 min.
4. Skær imens rødløg og peberfrugter i små tern, pres hvidløg og sautér det hele i en smule olivenolie i en stor gryde ved middel varme. Det skal ikke tage farve.
5. Tilsæt tomatpuré og de flåede tomater, rør rundt og lad det koge op. Tilsæt kidneybønner (og lagen de ligger i) og rør rundt.
6. Tilsæt vand, bouillonterninger og sukker og lad det hele koge op. Lad det herefter koge uden låg i minimum 15 min.
7. Når kyllingen er færdig, rives stykkerne i trevler med en gaffel. Tilsæt kyllingetrevlerne til suppen, rør rundt og lad dem koge med i resten af kogetiden.
8. Skær avocadoerne i tern og tortillas i strimler og pluk basilikumbladene. Tilsæt saucejævner lidt af gangen, indtil suppen har den konsistens, du bedst kan lide. Husk, at selve jævningen først sker, når suppen koger. Tilsæt derfor jævningen, imens suppen simrer.
9. Læg en portion strimler i hver dyb tallerken. Øs suppe over. Top med creme frisk, avocadotern og basilikumblade.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning:


1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. I en frost pose blandes mexi krydderi med kylling og olie.
2. Hæld kyllingestykkerne i posen med krydderi og bland godt, så krydderiet fordeles på alle stykkerne.
3. Læg kyllingestykkerne på en bagrist med bagepapir og bag dem i ovnen 10-12 min.
4. Skær imens rødløg og peberfrugt i små tern, pres hvidløg og sautér det hele i en smule olivenolie i en stor gryde ved middel varme. Det skal ikke tage farve.
5. Tilsæt tomatpuré og de flåede tomater, rør rundt og lad det koge op. Tilsæt kidneybønner (og lagen de ligger i), og rør rundt.
6. Tilsæt vand, bouillonterning og sukker og lad det hele koge op. Lad det herefter koge uden låg i minimum 15 min.
7. Når kyllingen er færdig rives stykkerne i trevler med en gaffel. Tilsæt kyllingetrevlerne til suppen, rør rundt og lad dem koge med i resten af kogetiden.
8. Skær avocado i tern og tortillas i strimler og pluk basilikumbladene. Tilsæt saucejævner lidt af gangen, indtil suppen har den konsistens, du bedst kan lide. Husk at selve jævningen først sker, når suppen koger. Tilsæt derfor jævningen, imens suppen simrer.
9. Læg en portion strimler i hver dyb tallerken. Øs suppe over. Top med creme frisk, avocadotern og basilikumblade.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2648 kJ (633 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 636 152 24
Kulhydrat 1214 290 46
Fedt 798 191 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Opskrifter med kylling Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu