Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Paprikamarinerede koteletter og kartoffelsalat — med marineret broccoli

(baseret på 250 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 paprikamarinerede koteletter
500 g kartofler
75 g slikærter
½ rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade til kartoffelsalat:
3 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
1½ spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

3 paprikamarinerede koteletter
500 g kartofler
75 g slikærter
½ rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade:
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
1½ spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

3 paprikamarinerede koteletter
750 g kartofler
125 g slikærter
3/4 rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
4 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
2 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

4 paprikamarinerede koteletter 
750 g kartofler
125 g slikærter
3/4 rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade:
4 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
2 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

4 paprikamarinerede koteletter
1 kg kartofler
150 g slikærter
1 rødløg
1 broccoli
Dild
Marinade:
6 spsk hvidvinseddike
6 spsk olie
3 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

6 paprikamarinerede koteletter
1 kg kartofler
150 g slikærter
1 rødløg
1 broccoli
Dild
Marinade:
6 spsk hvidvinseddike
6 spsk olie
3 spsk honning
Salt og peber

Ingredienser

6 paprikamarinerede koteletter
1,5 kg kartofler
250 g slikærter
1½ rødløg
2 broccoli
Dild
Marinade:
8 spsk hvidvinseddike
8 spsk olie
4 spsk honning
Salt og peber

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne, løg og dild med de marinerede broccoli.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side. 
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne med marineret broccoli, løg og dild.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne med marineret broccoli, løg og dild.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne med marineret broccoli, løg og dild.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne med marineret broccoli, løg og dild.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne med marineret broccoli, løg og dild.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartoflerne med marineret broccoli, løg og dild.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3111 kJ (744 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 734 175 24
Kulhydrat 1085 259 35
Fedt 1292 309 42

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad kartoffelsalat Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu