Paprika-koteletter og kartoffelsalat med marineret broccoli
20
5 dages holdbarhed

Paprika-koteletter og kartoffelsalat med marineret broccoli

God og nem mad med forhåndsmarinerede koteletter, let sur-sød kartoffelsalat med ærter, dild og rødløg og råmarineret broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Slikærter (sugar snaps)
75 g
Broccoli
½ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
3 spsk
Honning
1½ spsk
Rødløg
½ stk
Dild
1 drys
Kotelet
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 798 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne og skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli og fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Marinade: Bland 3 spsk eddike, 2 spsk olie og 1½ spsk honning og smag til med salt og peber. Vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil ½ løg og skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartofler, løg og dild med de marinerede broccoli.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side. 
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.