Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraNem

Paprikamarinerede koteletter og kartoffelsalat — med marineret broccoli

(baseret på 221 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 paprikamarinerede koteletter
500 g kartofler
75 g slikærter
½ rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
1½ spsk hvidvinseddike
1½ spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
1½ spsk honning
1½ spsk hvidvinseddike
1 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

3 paprikamarinerede koteletter
500 g kartofler
75 g slikærter
½ rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
1½ spsk hvidvinseddike
1½ spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
1½ spsk honning
1½ spsk hvidvinseddike
1 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

3 paprikamarinerede koteletter
750 g kartofler
125 g slikærter
3/4 rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
2 spsk honning
2 spsk hvidvinseddike
1½ spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

4 paprikamarinerede koteletter 
750 g kartofler
125 g slikærter
3/4 rødløg
½ broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
2 spsk honning
2 spsk hvidvinseddike
1½ spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

4 paprikamarinerede koteletter
1 kg kartofler
150 g slikærter
1 rødløg
1 broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
3 spsk honning
3 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

6 paprikamarinerede koteletter
1 kg kartofler
150 g slikærter
1 rødløg
1 broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
3 spsk honning
3 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

6 paprikamarinerede koteletter
1,5 kg kartofler
250 g slikærter
1½ rødløg
2 broccoli
Dild
Marinade til broccoli:
4 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
Salt og peber
Marinade til kartoffelsalat:
4 spsk honning
4 spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side. 
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat. 


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca 10 min.
  2. Skyl ærterne, skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut.
  3. Skyl broccoli, fjern det groveste af stilken. Del i store buketter og skær stilken i tynde skiver.
  4. Bland broccoli marinaden og vend den med broccoli. Sæt på køl til det skal spises.
  5. Pil løg, skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland med kartoflerne.
  6. Steg koteletterne på en varm pande ca. 2 min. på hver side.
  7. Bland marinaden til kartoffelsalaten, vend den med kartofler og broccoli.
  8. Servér koteletterne med kartoffelsalat.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3111 kJ (744 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 734 175 24
Kulhydrat 1085 259 35
Fedt 1292 309 42

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu