Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kylling i rød karry med cashewnødder — og ris

(baseret på 1189 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g brune ris
½ spsk sesamolie
300 g kyllingebryst
½ spsk karrypasta
1 lille (eller ½ stor) dåse kokosmælk light
½-1 peberfrugt
100 g ananas i tern
35 g cashewnødder
1 spsk sesamfrø
Frisk koriander
 


 

Ingredienser

200 g brune ris
½ spsk sesamolie
450 g kyllingebryst
½ spsk karrypasta
1 lille (eller ½ stor) dåse kokosmælk light 
½-1 peberfrugt
100 g ananas i tern
35 g cashewnødder
1 spsk sesamfrø
Frisk koriander 




 

Ingredienser

300 g brune ris
2 tsk sesamolie
450 g kyllingebryst
3/4 spsk karrypasta
3/4 dåse kokosmælk light 
1 peberfrugt
150 g ananas i tern
45 g cashewnødder
1½ spsk sesamfrø
Frisk koriander 




 

Ingredienser

300 g brune ris
2 tsk sesamolie
600 g kyllingebryst
3/4 spsk karrypasta
3/4 dåse kokosmælk light
1 peberfrugt
150 g ananas i tern
45 g cashewnødder
1½ spsk sesamfrø
Frisk koriander 




 

Ingredienser

400 g brune basmati ris
1 spsk sesamolie
600 g kyllingebryst
1 spsk karrypasta
1 dåse kokosmælk light
1 peberfrugt
200 g ananas i tern
65 g cashewnødder
2 spsk sesamfrø
Frisk koriander 




 

Ingredienser

400 g brune basmati ris
1 spsk sesamolie
900 g kyllingebryst
1 spsk karrypasta
1 dåse kokosmælk light
1 peberfrugt
200 g ananas i tern
65 g cashewnødder
2 spsk sesamfrø
Frisk koriander 




 

Ingredienser

500 g brune ris
1½ spsk sesamolie
900 g kyllingebryst
1½ spsk karrypasta
1½ dåse kokosmælk light 
2 peberfrugter
300 g ananas i tern
90 g cashewnødder
3 spsk sesamfrø
Frisk koriander 




 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.

     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene under låg i 1 l. vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Lad dem trække indtil servering.
  2. Skær kyllingen i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingestrimlerne, til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved og vendt det godt rundt. TIP: Reducér evt. mængden af karrypasta, da den er meget stærk.
  3. Fjern kernerne og skær peberfrugt i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
  4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande, til de har taget let farve.
  5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3378 kJ (807 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 676 162 20
Kulhydrat 1485 355 44
Fedt 1217 291 36

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu