Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Sweet 'n sour med kylling

(baseret på 139 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
½ tsk salt
½ bæger pasteuriseret æggehvide
1 spsk saucejævner
½ tsk olie
1 løg
½ peberfrugt
1 lille dåse ananas i tern
200 g basmati ris
Sur-sød sauce:
1½ dl vand
1 spsk sukker (mere hvis du ikke kan lide det sure)
1 fed hvidløg
½ tsk salt
1½ spsk hvidvinseddike
1 spsk tomatpuré
1/4-½ tsk chilipulver

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
½ tsk salt
3/4 bæger pasteuriseret æggehvide
1½ spsk saucejævner
3/4 tsk olie
1 løg
1 peberfrugt
1 lille dåse ananas i tern
300 g basmati ris
Sur-sød sauce:
2 dl vand
1½ spsk sukker (mere hvis du ikke kan lide det sure)
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ tsk salt
2 spsk hvidvinseddike
1½ spsk tomatpuré
½ tsk chilipulver

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1 tsk salt
1 bæger pasteuriseret æggehvide
2 spsk saucejævner
1 tsk olie
2 løg
1 peberfrugt
1 dåse ananas i tern
400 g basmati ris
Sur-sød sauce:
3 dl vand
2 spsk sukker (mere hvis ikke du kan lide det sure)
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk salt
3 spsk hvidvinseddike
2 spsk tomatpuré
½-1 tsk chilipulver 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min, Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Bland æggehvide, saucejævner og salt i en skål, vend kyllingestykkerne i blandingen og lad stå.
  3. Lav sur-sød sauce: Vand, sukker, eddike, salt, tomatpuré, chilipulver og presset hvidløg bringes i kog i en lille gryde og koges ved lav varme 5 min. TIP: Spar på chilien hvis du ikke vil have retten for stærk
  4. Skyl imens peberfrugt, flæk den og fjern kerner. Skær den i tern. Pil løget og skær det i tynde både.
  5. Varm olien op i en wok eller sauterpande og steg kyllingen, til den er brunet på alle sider.
  6. Tag kyllingen af panden og steg peberfrugt og løg i panden 1 minut. Tilsæt ananas med væde samt sur-sød sauce og kog op.
  7. Tilsæt kyllingen når saucen koger og lad det simre med i ca. 2 min. til kyllingen er gennemstegt, og saucen er tyknet lidt.
  8. Server retten med ris til - og er du frisk, så spis retten med spisepinde (hvis du skulle have nogle i skuffen).

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen, til resten af retten er klar.
  2. Bland æggehvide, saucejævner og salt i en skål, vend kyllingestykkerne i blandingen og lad stå.
  3. Lav sur-sød sauce: Vand, sukker, eddike, salt, tomatpuré, chilipulver og presset hvidløg bringes i kog i en lille gryde og koges ved lav varme 5 min. TIP: Spar på chilien hvis du ikke vil have retten for stærk
  4. Skyl imens peberfrugt, flæk den og fjern kerner. Skær den i tern. Pil løget og skær det i tynde både.
  5. Varm olien op i en wok eller sauterpande og steg kyllingen, til den er brunet på alle sider.
  6. Tag kyllingen af panden og steg peberfrugt og løg i panden 1 minut. Tilsæt ananas med væde samt sur-sød sauce og kog op.
  7. Tilsæt kyllingen når saucen koger og lad det simre med i ca. 2 min. til kyllingen er gennemstegt og saucen er tyknet lidt.
  8. Server retten med ris til - og er du frisk så spis retten med spisepinde (hvis du skulle have nogle i skuffen).

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 minutter, sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Bland æggehvide, saucejævner og salt i en skål, vend kyllingestykkerne i blandingen og lad stå.
  3. Lav sur-sød sauce: Vand, sukker, eddike, salt, tomatpuré, chilipulver og presset hvidløg bringes i kog i en gryde og koges ved svag varme 5 min. TIP: Spar på chili hvis du ikke ønsker retten for stærk
  4. Skyl imens peberfrugt, flæk den og fjern kerner. Skær den i tern. Pil løgene og skær i tynde både.
  5. Varm olien op i en wok eller sauterpande og steg kyllingen til den er brunet på alle sider.
  6. Tag kyllingen af panden og steg peberfrugt og løg i panden 1 minut. Tilsæt ananas med væde samt sur-sød sauce og kog op.
  7. Tilsæt kyllingen når saucen koger og lad det simre med i ca. 2 minutter til kyllingen er gennemstegt og saucen er tyknet lidt.
  8. Server retten med ris til - og er du frisk så spis retten med spisepinde (hvis du skulle have nogle i skuffen).

Næringsindhold pr. person

Energi: 3028 kJ (724 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 700 167 23
Kulhydrat 1899 454 63
Fedt 429 103 14

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu