Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Gratinerede burritos med oksekød — og brune ris

(baseret på 335 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød 
75 g brune ris
3/4 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
75 g cherrytomater
1 peberfrugt
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
½ dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
1/4 løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
½ dåse hakkede tomater
½ tsk spidskommen
125 g frisk mozzarella 
4 tortillas
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
75 g brune ris
3/4 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
75 g cherrytomater
1 peberfrugt
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
½ dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
1/4 løg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
½ dåse hakkede tomater
½ tsk spidskommen
125 g frisk mozzarella
4 tortillas
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
100 g brune ris
1 løg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
110 g cherrytomater
1½ peberfrugt
1½ tsk spidskommen
1½ tsk paprika
3/4 dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
½ løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3/4 dåse hakkede tomater
½ tsk spidskommen
125 g frisk mozzarella
6 tortillas
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

600 g hakket oksekød
100 g brune ris
1 løg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
110 g cherrytomater
1½ peberfrugt
1½ tsk spidskommen
1½ tsk paprika
3/4 dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
½ løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3/4 dåse hakkede tomater
½ tsk spidskommen
125 g frisk mozzarella
6 tortillas
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

600 g hakket oksekød 
150 g brune ris
1½ løg
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
150 g cherrytomater
2 peberfrugter
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
1 dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
½ løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 tsk spidskommen
250 g frisk mozzarella 
8 tortillas 
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
 

Ingredienser

900 g hakket oksekød
150 g brune ris
1½ løg
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
150 g cherrytomater
2 peberfrugter
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
1 dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
½ løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 tsk spidskommen
250 g frisk mozzarella
8 tortillas
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
200 g brune ris
2 løg
9 fed hvidløg / 3 solo hvidløg
250 g cherrytomater
3 peberfrugter
2½ tsk spidskommen
3 tsk paprika
1 dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
1 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1½ dåse hakkedetomater
1½ tsk spidskommen
250 g frisk mozzarella 
12 tortillas
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 2½ dl vand tilsat 1/4 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber. 
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 2½ dl vand tilsat 1/4 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber. 
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat 1/4 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber. 
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat 1/4 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber. 
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 4 dl vand tilsat 1/4 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber. 
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.
     

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 4 dl vand tilsat 1/4 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber.
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løg (husk at gemme noget til tomatsovsen). Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler Pil og pres hvidløg (husk at gemme noget til tomatsovsen).
  3. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg , cherrytomater, peberfrugt, spidskommen (husk at gemme noget til tomatsovsen) og paprika. Lad simre under låg ca. 10 min., smag til med salt og peber. 
  4. Steg løg og hvidløg til tomatsovsen i lidt olie en lille gryde ved middel varme. Tilsæt spidskommen, hakkede tomater, salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  5. Hæld væden fra bønnerne, tilsæt dem til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  6. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad klar. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding, rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt sammen i fadet.
  7. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3223 kJ (770 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 884 211 27
Kulhydrat 1511 361 47
Fedt 828 198 26

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu