Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GourmetKødkasse

Engelsk landand og svinekam uden ben

(baseret på 25 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x ca. 3,4 kg engelsk landand
1 x ca. 1,5 kg svinekam uden ben fra antibiotika fri grise

Tilberedning

Vores slagter har skaffet engelske Gressingham landænder, som er slagtet netop da de var mest kødfulde, så du får store ænder med masser af kød og en vægt på ca. 3400 g.

Ænderne er frosne, men vi starter optøning på køl, så du kan bruge den til juleaften eller senere. De skal tø op ca. 3 dage i køleskab, og herefter har de en holdbarhed på 7 dage.

Gressingham ænder er opdrættet af den traditionelle familiejede engelske virksomhed Gressingham, der i dag drives af de to brødre Geoffrey og William Buchanan. De er kendetegnet ved at opdrætte ænder af højeste kvalitet og med høje standarder inden for dyrevelfærd. 

Den store, flotte kamsteg med svær og uden ben har masser af smag, saft og kraft. Og som noget helt nyt er den fra Dansk Staldgris, der er opdrættet uden brug af antibiotika. Der er p.t. 24 engagerede danske landmænd, der opdrætter grisene med stor fokus på sundhed og trivsel. Der lægges stor vægt på foderet. som udelukkende er vegetabilsk foder. Holdbarheden er 8 dage fra pakkedato.

Prøv at tilberede den på en ny måde a la Jamie Oliver: Gnid groft salt og lidt hakket rosmarin godt ned mellem sværene, mariner kødsiden i mørk balsamico ca. ½ time (skær evt. benene fra og brun dem og læg dem sammen med kødet i marinaden). Knus nogle fed hvidløg med hakket rosmarin, fennikelfrø og lidt olivenolive. Tag kødet op af marinaden og gnid kødsiden med blandingen. Læg stegen på en rist og steg som normalt.

EKSTRA MED TIL DIG: Vi har lagt en god opskrift til både andestegen og svinekammen i kassen, så du er sikker på succes.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu