Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskefrikadeller med æblesalat — bagte porrer og kartofler

(baseret på 286 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
500 g kartofler
1 porre
Timian
4 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
½ rødløg
1½ tsk honey-dijon sennep
3 spsk creme frisk 9%
2 tsk kapers
1½ æble
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen.
Farsen er ikke frysegnet.


 

Ingredienser

450 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
500 g kartofler
1 porre
Timian
4 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
½ rødløg
1½ tsk honey-dijon sennep
3 spsk creme frisk 9%
2 tsk kapers
1½ æble
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. 
Farsen er ikke frysegnet.


 

Ingredienser

450 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
750 g kartofler
1-2 porrer
Timian
6 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
1 rødløg
2 tsk honey-dijon sennep
5 spsk creme frisk 9%
3 tsk kapers
2 æbler
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen.
Farsen er ikke frysegnet.



Ingredienser

600 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
750 g kartofler
1-2 porrer
Timian
6 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
1 rødløg
2 tsk honey-dijon sennep
5 spsk creme frisk 9%
3 tsk kapers
2 æbler
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. 
Farsen er ikke frysegnet.



Ingredienser

600 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
1 kg kartofler
2 porrer
Timian
8 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
1 rødløg
1 spsk honey-dijon sennep
6 spsk creme frisk 9%
4 tsk kapers
3 æbler
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. 
Farsen er ikke frysegnet.


Ingredienser

900 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
1 kg kartofler
2 porrer
Timian
8 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
1 rødløg
1 spsk honey-dijon sennep
6 spsk creme frisk 9%
4 tsk kapers
3 æbler
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen. 
Farsen er ikke frysegnet.


 

Ingredienser

900 g grov fiskefars med torskefisk og laks (indeholder gluten og laktose)
Olie
1,5 kg kartofler
3 porrer
Timian
12 skiver lufttørret skinke
Salt og peber
Æblesalat:
2 rødløg
4½ tsk honey-dijon sennep
2 dl creme frisk 9%
6 tsk kapers
3 æbler
Purløg

Retten er med fiskefars og skal tilberedes på leveringsdagen.
Farsen er ikke frysegnet.



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 190 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  2. Skyl porre, del på midten. Flæk hver del på langs. Læg en stilk timian ind mellem bladene på hvert porrestykke.
  3. Sno en skive skinke rundt om hvert porrestykke. Læg på bagepapir på en bagerist, dryp med peber og lidt olie. Bag dem ca. 18 min.
  4. Form fiskefarsen med en ske dyppet i koldt vand. Steg fiskefrikadellerne på en pande i lidt olie ved middel varme. Vend dem undervejs, de skal have 5-6 min. på hver side. Skru ned og hold dem varme, til resten af retten er klar.
  5. Skyl æbler, fjern kernehus, skær i tynde både. Hak læg fint og kapers groft. Bland creme frisk med sennep og kapers, smag til med salt og peber. Vend æble og løg i dressingen, drys med purløg.
  6. Servér æblesalaten til fiskedellerne med porrer og kartofler.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2672 kJ (639 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 466 111 17
Kulhydrat 1522 364 57
Fedt 684 163 26

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu