Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Svinemørbrad med krydderurter — og kartofler mediterranean

(baseret på 822 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad 
½ spsk olie
Salt og peber
Friske krydderurter - rosmarin, timian, kørvel og dild
2 spsk sennep
Kartofler Mediterranean:
500 g små kartofler
½ spsk olie
20 g soltørrede tomater i strimler
10 sorte oliven
50 g salatost (feta-type)
Persille

Ingredienser

1 medium svinemørbrad ca. 450 g
½ spsk olie
salt og peber
Friske krydderurter - rosmarin, timian, kørvel og dild
2 spsk sennep
Kartofler Mediterranean:
500 g små kartofler
½ spsk olie
20 g soltørrede tomater i strimler
10 sorte oliven
50 g salatost (feta-type)
Persille

Ingredienser

1 svinemørbrad 
3/4 spsk olie
salt og peber
Friske krydderurter - rosmarin, timian, kørvel og dild
3 spsk sennep
Kartofler Mediterranean:
750 g små kartofler
3/4 spsk olie
30 g soltørrede tomater i strimler
15 sorte oliven
75 g salatost (feta-type)
Persille

Ingredienser

1 stor svinemørbrad 600 g
3/4 spsk olie
salt og peber
Friske krydderurter - rosmarin, timian, kørvel og dild
3 spsk sennep
Kartofler Mediterranean:
750 g små kartofler
3/4 spsk olie
30 g soltørrede tomater i strimler
15 sorte oliven
75 g salatost (feta-type)
Persille

Ingredienser

1 svinemørbrad
1 spsk olie
salt og peber
Friske krydderurter - rosmarin, timian, kørvel og dild
4 spsk sennep
Kartofler Mediterranean:
1 kg små kartofler
1 spsk olie
40 g soltørrede tomater i strimler
20 sorte oliven
100 g salatost (feta-type)
Persille

Ingredienser

2 medium svinemørbrad a ca.450 g
1 spsk olie
salt og peber
Friske krydderurter - rosmarin, timian, kørvel og dild
4 spsk sennep
Kartofler Mediterranean:
1 kg små kartofler
1 spsk olie
40 g soltørrede tomater i strimler
20 sorte oliven
100 g salatost (feta-type)
Persille

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet let rosa og ved 70 grader gennemstegt.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. Tænd ovnen på 175 grader varmluft
  2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, 2 min.i alt. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 10 min.
  3. Hak krydderurterne fint og læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir. Tag kødet ud af ovnen. Smør sennep på mørbraden og rul kødet i krydderurterne. Læg kødet tilbage i det ildfaste fad i ovnen og lad det stege yderligere ca. 10 min. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Tag kødet ud af ovnen.
  4. Rist de kogte kartofler på en pande i olien. Drys med salt og peber. Kom kartoflerne op i en skål og bland dem med strimlede soltørrede tomater, oliven, salatost plukket i mindre stykker og plukket persille.
  5. Skær kødet i skiver og servér.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet let rosa og ved 70 grader gennemstegt.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, 2 min.i alt. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 10 min.
  2. Hak krydderurterne fint og læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir. Tag kødet ud af ovnen. Smør sennep på mørbraden og rul kødet i krydderurterne. Læg kødet tilbage i det ildfaste fad i ovnen og lad det stege yderligere ca. 10 min. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Tag kødet ud af ovnen.
  3.  Rist de kogte kartofler på en pande i olien. Drys med salt og peber. Kom kartoflerne op i en skål og bland dem med strimlede soltørrede tomater, oliven, salatost og plukket persille.
  4. Skær kødet i skiver og servér.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet let rosa og ved 70 grader gennemstegt.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, 2 min i alt. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 10 min.
  3. Hak krydderurterne fint og læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir. Tag kødet ud af ovnen. Smør sennep på mørbraden og rul kødet i krydderurterne. Læg kødet tilbage i det ildfaste fad i ovnen og lad det stege yderligere ca. 10 min. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Tag kødet ud af ovnen.
  4. Rist de kogte kartofler på en pande i olien. Drys med salt og peber. Kom kartoflerne op i en skål og bland dem med strimlede soltørrede tomater, oliven, salatost og plukket persille.
  5. Skær kødet i skiver og servér.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet let rosa og ved 70 grader gennemstegt.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 17 min. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, 2 min.i alt. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 10 min.
  3. Hak krydderurterne fint og læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir. Tag kødet ud af ovnen. Smør sennep på mørbraden og rul kødet i krydderurterne. Læg kødet tilbage i det ildfaste fad i ovnen og lad det stege yderligere ca. 10 min. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Tag kødet ud af ovnen.
  4. Rist de kogte kartofler på en pande i olien. Drys med salt og peber. Kom kartoflerne op i en skål og bland dem med strimlede soltørrede tomater, oliven, salatost og plukket persille.
  5. Skær kødet i skiver og servér.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet let rosa og ved 70 grader gennemstegt.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, 2 min.i alt. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 10 min.
  3. Hak krydderurterne fint og læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir. Tag kødet ud af ovnen. Smør sennep på mørbraden og rul kødet i krydderurterne. Læg kødet tilbage i det ildfaste fad i ovnen og lad det stege yderligere ca. 10 min. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Tag kødet ud af ovnen.
  4. Rist de kogte kartofler på en pande i olien. Drys med salt og peber. Kom kartoflerne op i en skål og bland dem med strimlede soltørrede tomater, oliven, salatost og plukket persille.
  5. Skær kødet i skiver og servér.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet let rosa og ved 70 grader gennemstegt.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15 min. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Fjern sølvsenen på mørbraderne. Dup dem tørre med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, 2 min.i alt. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 10 min.
  3. Hak krydderurterne fint og læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir. Tag kødet ud af ovnen. Smør sennep på mørbraden og rul kødet i krydderurterne. Læg kødet tilbage i det ildfaste fad i ovnen og lad det stege yderligere ca. 10 min. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Tag kødet ud af ovnen.
  4. Rist de kogte kartofler på en pande i olien. Drys med salt og peber. Kom kartoflerne op i en skål og bland dem med strimlede soltørrede tomater, oliven, salatost og plukket persille.
  5. Skær kødet i skiver og servér.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2355 kJ (563 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 777 186 33
Kulhydrat 942 225 40
Fedt 636 152 27

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu