Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
SpecialKødkasse

Black Angus US roast - Frilands svinekam

(baseret på 6 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x ca. 2 kg Black Angus oksebov fra USA
1 x ca. 1,5 kg svinekam med ben af Frilandsgris

Tilberedning

Der fås ganske enkelt ikke mere mørt kød end denne oksebov fra det store kødkvæg Black Angus fra Greater Omaha USA. Det er heller ikke noget du kan købe i supermarkedet, måske ikke en gang hos din lokale slagter. Okseboven er et meget regulert stykke kød uden ret meget fedt eller sender. Skær det i store tern til en god gang Boeuf Bourguignon (vi lægger en opskrift med i kassen) eller steg den hel som en grydesteg – begge dele er fantastiske efterårs simreretter.


Men som slagteren siger er kødet så mørt, så du sagtens kan skære det ud til bøffer.

Den store, flotte kamsteg med svær og ben fra danske Frilandsgrise har masser af smag, saft og kraft. Prøv at tilberede den på en ny måde a la Jamie Oliver: Gnid groft salt og lidt hakket rosmarin godt ned mellem sværene, mariner kødsiden i mørk balsamico ca. ½ time (skær evt. benene fra, brun dem og læg dem sammen med kødet i marinaden). Knus nogle fed hvidløg med hakket rosmarin, fennikelfrø og lidt olivenolive. Tag kødet op af marinaden og gnid kødsiden med blandingen. Læg stegen på en rist og steg som normalt.


Frilandsgris-varemærket blev til i 1992, da en gruppe landmænd ønskede at producere grise på en måde, så grisenes naturlige adfærd og behov i højere grad blev tilgodeset.

Produktionsreglerne blev udarbejdet i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, og Frilandsgris blev anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Ud over kravene til opdræt, stilles også krav til kvaliteten. Der er regler for vægt, alder og slagtedata, for at grisen kan blive en Frilandsgris®. Derfor er Frilandsgris® ikke kun dyrevelfærd, men også god spisekvalitet.

TIL DIG: Vi har lagt en god opskrift til okseboven i kassen.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu