Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Cæsarsalat med pestokylling

(baseret på 142 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1 spsk grøn pesto genovese
Peber
1 hjertesalat
1 avocado
2 spsk parmesanflager
15 g solsikkekerner
Dressing:
½ æggeblomme pasteuriseret
½ tsk dijon sennep
½ tsk sukker
1 spsk olivenolie
2 tsk hvid balsamico
Salt og peber
50 g hvidløgscroutoner

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
2 spsk grøn pesto genovese
Peber
1 salathoved eller iceberg
1 avocado
Parmesanflager
30 g solsikkekerner
Dressing:
1 æggeblomme pasteuriseret
1 tsk dijon sennep
1 tsk sukker
1½ spsk olivenolie
3 tsk hvid balsamico
Salt og peber
75 g hvidløgscroutoner

Ingredienser

650 g kyllingeinderfilet
2 spsk grøn pesto genovese
Peber
2 hjertesalat
2 avocadoer
4 spsk parmesanflager
30 g solsikkekerner
Dressing:
1 æggeblomme pasteuriseret
1 tsk dijon sennep
1 tsk sukker
2 spsk olivenolie
4 tsk hvid balsamico
Salt og peber
100 g hvidløgscroutoner

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Vend kyllingen med pestoen, krydr med peber og steg dem ved middel varme ca 14 minutter i alt, vend dem jævnligt.
2. Skyl og tør salaten, riv bladene i store stykker og læg dem på et fad.
3. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve, læg dem på køkkenrulle og lad køle af.
4. Blend ingredienserne til dressingen i en miniblender/hakker eller med en stavblender.
5. Halver avocadoen og fjerne stenen. Tag kødet ud ved at føre en ske langs kanten af skrællen. Skær avocadokødet i skiver.
6. Læg den stegte kylling på salaten sammen med avocado. Dryp dressingen over.
7. Drys med parmesanflager og solsikkekerner samt croutoner og servér.

NB! Fedtprocenten er til den høje side, men ind imellem skal man bare nyde at det smager godt.

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Vend kyllingen med pestoen, krydr med peber og steg dem ved middel varme ca 14 minutter i alt, vend dem jævnligt.
2. Skyl og tør salaten, riv bladene i store stykker og læg dem på et fad.
3. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve, læg dem på køkkenrulle og lad køle af.
4. Blend ingredienserne til dressingen i en miniblender/hakker eller med en stavblender.
5. Halver avocadoen og fjerne stenen. Tag kødet ud ved at føre en ske langs kanten af skrællen. Skær avocadokødet i skiver.
6. Læg den stegte kylling på salaten sammen med avocado. Dryp dressingen over.
7. Drys med parmesanflager og solsikkekerner samt croutoner og servér.

NB! Fedtprocenten er til den høje side, men ind imellem skal man bare nyde at det smager godt.

Tilberedning

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Vend kyllingen med pestoen, krydr med peber og steg dem ved middel varme ca 14 minutter i alt, vend dem jævnligt.
2. Skyl og tør salaten, riv bladene i store stykker og læg dem på et fad.
3. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve, læg dem på køkkenrulle og lad køle af.
4. Blend ingredienserne til dressingen i en miniblender/hakker eller med en stavblender.
5. Halver avocadoerne og fjern stenen. Tag kødet ud ved at føre en ske langs kanten af skrællen. Skær avocadokødet i skiver.
6. Læg den stegte kylling på salaten sammen med avocado. Dryp dressingen over.
7. Drys med parmesanflager og solsikkekerner samt croutoner og servér.

NB! Fedtprocenten er til den høje side, men ind imellem skal man bare nyde at det smager godt.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2493 kJ (596 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 726 174 29
Kulhydrat 513 123 21
Fedt 1254 300 50

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu