Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Mexi kotelet med chilirub og mexislaw

(baseret på 265 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 koteletter ca. 300 g
1 tsk olie
Chilirub:
2 spsk græskarkerner
1 tsk røget paprika
½ tsk spidskommen
¼ tsk chili pulver
¼ tsk salt
Mexislaw:
½ spidskål
½ peberfrugt
4 spsk rosiner
Saft fra ½ lime
1 spsk olie
½ tsk sukker
200 g grov pasta penne/skruer 

Ingredienser

3 stk koteletter ca. 450 g
1½ tsk olie
Chilirub:
2½ spsk græskarkerner
1½ tsk røget paprika
1 tsk spidskommen
¼-½ tsk chili pulver
½ tsk salt
Mexislaw:
½-1 spidskål
1 peberfrugt
4 spsk rosiner
Saft fra ¾ lime
1½ spsk olie
3/4 tsk sukker
300 g grov pasta penne/skruer

Ingredienser

4 stk koteletter ca. 600 g
2 tsk olie
Chilirub:
4 spsk græskarkerner
2 tsk røget paprika
1 tsk spidskommen
½-¾ tsk chili pulver
1 tsk salt
Mexislaw:
1 spidskål
1 peberfrugt
8 spsk rosiner
Saft af 1 lime
2 spsk olie
1 tsk sukker
400 g grov pasta penne/skruer 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog rigeligt vand i en elkoger, hæld over pasta i en gryde, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen ca. 10 minutter - den skal være al dente (dvs. med lidt bid i).
  2. Tag de yderste blade af kålen og snit den i fine strimler. Skyl og rens peberfrugten for kerner og skær den i små tern.
  3. Bland spidskål, peberfrugt og rosiner. Pisk limesaft med olie og sukker og smag til med salt og peber og vend den med kålen.
  4. Hak græskarkerner fint evt. i minihakker og bland med spidskommen, paprika, chilipulver og salt og læg rubben på en flad tallerken.  
  5. Vend koteletterne i rubben så de er dækket over det hele. Varm olie op på en pande og steg koteletterne ved god varme ca. 1 minut på hver side.
  6. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 2 minutter på hver side, de skal være svagt rosa indeni, så er de mest møre og saftige.
  7. Bland mexislaw med pastaen eller server det hver for sig - dryp evt. lidt olie over pastaen, hvis den serveres alene.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog rigeligt vand i en elkoger, hæld over pasta i en gryde, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen ca. 10 minutter - den skal være al dente (dvs. med lidt bid i).
  2. Tag de yderste blade af kålen og snit den i fine strimler. Skyl og rens peberfrugten for kerner og skær den i små tern.
  3. Bland spidskål, peberfrugt og rosiner. Pisk limesaft med olie og sukker og smag til med salt og peber og vend den med kålen.
  4. Hak græskarkerner fint evt. i minihakker og bland med spidskommen, paprika, chilipulver og salt og læg rubben på en flad tallerken.
  5. Vend koteletterne i rubben så de er dækket over det hele. Varm olie op på en pande og steg koteletterne ved god varme ca. 1 minut på hver side.
  6. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 2 minutter på hver side, de skal være svagt rosa indeni, så er de mest møre og saftige.
  7. Bland mexislaw med pastaen eller server det hver for sig - dryp evt. lidt olie over pastaen, hvis den serveres alene.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog rigeligt vand i en elkoger, hæld over pasta i en gryde, tilsæt ½ tsk salt og kog pastaen ca. 10 minutter - den skal være al dente (dvs. med lidt bid i).
  2. Tag de yderste blade af kålen og snit den i fine strimler. Skyl og rens peberfrugten for kerner og skær den i små tern.
  3. Bland spidskål, peberfrugt og rosiner. Pisk limesaft med olie og sukker og smag til med salt og peber og vend den med kålen.
  4. Hak græskarkerner fint evt. i minihakker og bland med spidskommen, paprika, chilipulver og salt og læg rubben på en flad tallerken.  
  5. Vend koteletterne i rubben så de er dækket over det hele. Varm olie op på en pande og steg koteletterne ved god varme ca. 1 minut på hver side.
  6. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 2 minutter på hver side, de skal være svagt rosa indeni, så er de mest møre og saftige.
  7. Bland mexislaw med pastaen eller server det hver for sig - dryp evt. lidt olie over pastaen, hvis den serveres alene.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 3257 kJ (778 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 770 184 24
Kulhydrat 1627 389 50
Fedt 860 206 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Mexicansk mad Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu