Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

GRILL - Salat med entrecotes, nudler og stegt grønt — med vindruer

(baseret på 246 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 striploin steaks a ca. 150 g af filet/højreb
Salt og peber
75 g rucola salat
75 g vindruer
½ squash
1 æble
½ rødløg
1 tsk olie
½ tsk spidskommen
200 g nudler
25 g tørrede tranebær
1 spsk æbleeddike
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

3 striploin steaks a ca. 150 g af filet/højreb
Salt og peber
110 g rucola salat
110 g vindruer
1 squash
1 æble
1 rødløg
1½ tsk olie
3/4 tsk spidskommen
300 g nudler
40 g tørrede tranebær
1½ spsk æbleeddike
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

4 striploin steaks a ca. 150 g af filet/højreb
Salt og peber
150 g rucola salat
150 g vindruer
1 squash
2 æbler
1 rødløg
2 tsk olie
1 tsk spidskommen
400 g nudler
50 g tørrede tranebær
2 spsk æbleeddike
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Opvarm en pande (gerne grillpande), krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en tør pande ved medium til høj varme ca. 6 min. for medium, mindre for rød og mere for gennemstegt.
  2. Sæt bøfferne til side mens du tilbereder resten.
  3. Sæt en gryde over med rigeligt vand til nudlerne og kog dem 4 min. Skyl dem kort i koldt vand.
  4. Skær squash i kvarte tern, skyl æblet, fjern kernehus og skær det i tynde både. Pil løg og skær det i tynde både.
  5. Steg squash, æbler og løg i lidt olie, til de er møre. Tilsæt spidskommen, salt og peber og vend godt rundt.
  6. Skyl rucola og druer. Skær bøfferne i tynde skiver på tværs. På et stort fad lægges rucola, nudler, stegte grøntsager og skiveskåret kød.
  7. Halver druerne og fordel dem over salaten, drys med tranebær. Bland eddike og olie med lidt salt og peber og dryp det over salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Opvarm en pande (gerne grillpande), krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en tør pande ved medium til høj varme ca. 6 minutter for medium, mindre for rød og mere for gennemstegt.
  2. Sæt bøfferne til side mens du tilbereder resten.
  3. Sæt en gryde over med rigeligt vand til nudlerne og kog dem 4 minutter. Skyl dem kort i koldt vand.
  4. Skær squash i kvarte tern, skyl æblet, fjern kernehus og skær det i tynde både. Pil løg og skær det i tynde både.
  5. Steg squash, æbler og løg i lidt olie til de er møre. Tilsæt spidskommen, salt og peber og vend godt rundt.
  6. Skyl rucola og druer. Skær bøfferne i tynde skiver på tværs. På et stort fad lægges rucola, nudler, stegte grøntsager og skiveskåret kød.
  7. Halver druerne og fordel dem over salaten, drys med tranebær. Bland eddike og olie med lidt salt og peber og dryp det over salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Opvarm en pande (gerne grillpande), krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en tør pande ved medium til høj varme ca. 6 minutter for medium, mindre for rød og mere for gennemstegt.
  2. Sæt bøfferne til side mens du tilbereder resten.
  3. Sæt en gryde over med rigeligt vand til nudlerne og kog dem 4 minutter. Skyl dem kort i koldt vand.
  4. Skær squash i kvarte tern, skyl æblerne, fjern kernehus og skær det i tynde både. Pil løg og skær det i tynde både.
  5. Steg squash, æbler og løg i lidt olie til de er møre. Tilsæt spidskommen, salt og peber og vend godt rundt.
  6. Skyl rucola og druer. Skær bøfferne i tynde skiver på tværs. På et stort fad lægges rucola, nudler, stegte grøntsager og skiveskåret kød.
  7. Halver druerne og fordel dem over salaten, drys med tranebær. Bland eddike og olie med lidt salt og peber og dryp det over salaten og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3094 kJ (739 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 757 181 24
Kulhydrat 1615 386 52
Fedt 722 173 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med pasta Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu