Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Kylling i paprika-chili rasp med tabouleh — og sød chili dip

(baseret på 438 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
½ dl rasp
½ tsk paprika
½ tsk chilipulver
½ tsk salt
Peber
1 fed hvidløg
½ spsk olie
Tabouleh:
1½ dl grov bulgur
Kogende vand
25 g rosiner
2 forårsløg
½  peberfrugt
3 tomater
1 fed hvidløg
1 stilk timian
½ citron
½ tsk paprika
1 spsk olivenolie
Dip:
1 dl creme frisk 9%
1 spsk sød chilisauce

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3/4 dl rasp
1 tsk paprika
3/4 tsk chilipulver
½ tsk salt
Peber
1 fed hvidløg
3/4 spsk olie
Tabouleh:
2½ dl grov bulgur
Kogende vand
25 g rosiner
3 forårsløg
1 peberfrugt
4 tomater
1 fed hvidløg
2 stilke timian
3/4 citron
1 tsk paprika
1½ spsk olivenolie
Dip:
1½ dl creme frisk 9%
1½ spsk sød chilisauce

Ingredienser

550 g kyllingeinderfilet
1 dl rasp
1 tsk paprika
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
Peber
1 fed hvidløg
1 spsk olie
Tabouleh:
3 dl grov bulgur
Kogende vand
50 g rosiner
4 forårsløg
1 peberfrugt
5 tomater
2 fed hvidløg
2 stilke timian
1 citron
1 tsk paprika
2 spsk olivenolie
Dip:
2 dl creme frisk 9%
2 spsk sød chilisauce

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog en kedel vand. Hæld bulguren i en skål og tilsæt ½ tsk salt, tilsæt kogende vand til det når 2 cm over bulguren.
  2. Læg en tallerken over skålen og lad bulguren trække ca. 15 min. Hæld overskydende vand fra.
  3. Bland rasp, paprika (husk du skal bruge noget senere), chilipulver, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber i en plastpose.
  4. Skyl kyllingefileterne i koldt vand og vend dem med raspen i posen, sørg for, at de alle bliver dækket godt med rasp.
  5. Steg kyllingen i olie på en slip let pande ved middel varme ca. 14 min. i alt, vend dem jævnligt.
  6. Skyl og skær tomater og peberfrugt i små tern, hak hvidløget fint og skær forårsløgene i tynde skiver.
  7. Bland 1 spsk olivenolie med saft fra ½ citron, timian, ½ tsk paprika og bland det i bulguren sammen med rosiner og grøntsager.
  8. Rør sød chilisauce med cremefrisk og server dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog en kedel vand. Hæld bulguren i en skål og tilsæt ½ tsk salt, tilsæt kogende vand til det når 2 cm over bulguren.
  2. Læg en tallerken over skålen og lad bulguren trække ca. 15 min. Hæld overskydende vand fra.
  3. Bland rasp, paprika (husk du skal bruge noget senere), chilipulver, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber i en plastpose.
  4. Skyl kyllingefileterne i koldt vand og vend dem med raspen i posen, sørg for at de alle bliver dækket godt med rasp.
  5. Steg kyllingen i olie på en slip let pande ved middel varme ca. 14 min. i alt, vend dem jævnligt.
  6. Skyl og skær tomater og peberfrugt i små tern, hak hvidløget fint og skær forårsløgene i tynde skiver.
  7. Bland 1½ spsk olivenolie med saft fra 3/4 citron, timian, 1 tsk paprika og bland det i bulguren sammen med rosiner og grøntsager.
  8. Rør sød chilisauce med cremefrisk og server dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog en kedel vand. Hæld bulguren i en skål og tilsæt 1 tsk salt, tilsæt kogende vand til det når 2 cm over bulguren.
  2. Læg en tallerken over skålen og lad bulguren trække ca. 15 min. Hæld overskydende vand fra.
  3. Bland rasp, paprika (husk du skal bruge noget senere), chilipulver, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber i en plastpose.
  4. Skyl kyllingefileterne i koldt vand og vend dem med raspen i posen, sørg for at de alle bliver dækket godt med rasp.
  5. Steg kyllingen i olie på en stor slip let pande ved middel varme ca. 14 min. i alt, vend dem jævnligt.
  6. Skyl og skær tomater og peberfrugt i små tern, hak hvidløget fint og skær forårsløgene i tynde skiver.
  7. Bland 2 spsk olivenolie med saft fra 1 citron, timian, 1 tsk paprika og bland det i bulguren sammen med rosiner og grøntsager.
  8. Rør sød chilisauce med cremefrisk og server dippen til den stegte kylling sammen med tabouleh.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3165 kJ (756 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 680 163 21
Kulhydrat 1535 367 48
Fedt 950 227 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu