Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
SpecialKødkasse

Lammekrone - kalveculotte

Ingredienser

2 x ca. 600 g fersk lammekrone
1 x ca. 1 kg kalveculotte

Tilberedning

Irlands temperede klima, landskabets frodighed og uspolerede natur har gjort irsk lam til et synonym for kvalitet. De traditionelle opdrætsmetoder og den know how som de irske landmænd har opsamlet gennem århundreders fåre opdræt har gjort irsk lammekød kendt og respekteret verden over. Vi har denne gang skåret rygstykket ud til de flotteste lammekroner (det som du måske kender bedre som små koteletter med skaft).

Lammekronerne kan tilberedes på rigtig mange måder og bliver fantastiske når de steges hele i ovnen.

Vi har lagt en opskrift i kassen til dig til inspiration, men generelt passer hvidløg og rosmarin rigtig godt til lammekød.

 
Kalvene er født, opvokset, slagtet og opskåret i Holland og er mellem 8-12 mdr. ved slagtning. Efter slagtning sker der en langsom og nænsom nedkøling af kroppene. Inden opskæring udvælges kalvene nøje efter form, fedme og farve. Kødet har en flot lyserød farve og er fast i strukturen - med en let mild, men karakterfuld smag.
Culotten kan steges i ovn eller på grill, men pas på den ikke får for meget, den skal være rosa indeni.

Kødet leveres friskskåret, vacuumpakket og nedkølet med 6 dages holdbarhed i køleskab – men kan selvfølgelig også fryses ned til du skal bruge det.

Vinen til maden
Vi foreslår en let krydret rødvin med god saft og struktur til lammekødet, prøv eksempelvis den sydafrikanske Veldfire vi har på menuen.


Til kalvekødet vil en blød og rund rødvin, der ikke er for kraftig passe godt. Det kunne være en fransk Bourgogne. Du kan også servere en lidt kraftig rosé til.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu