Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Marokkansk burger — i tortilla

(baseret på 146 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
½ løg
½ fed hvidløg
½ dåse kikærter
25 g rosiner
1/4 tsk stødt koriander
½ tsk spidskommen
½ tsk kanel
Salt og peber
4 tortillas
1 peberfrugt
Salat
1 chili
1½ spsk olie
1 dl yoghurt naturel

Ingredienser

450 g hakket oksekød
½ løg
½ fed hvidløg
½ dåse kikærter
25 g rosiner
1/4 tsk stødt koriander
½ tsk spidskommen
½ tsk kanel
Salt og peber
4 tortillas
1 peberfrugt
Salat
1 chili
1½ spsk olie
1 dl yoghurt naturel

Ingredienser

450 g hakket oksekød
3/4 løg
3/4 fed hvidløg
3/4 dåse kikærter
25 g rosiner
½ tsk stødt koriander
3/4 tsk spidskommen
3/4 tsk kanel
Salt og peber
6 tortillas
1½ peberfrugt
Salat
1 chili
2½ spsk olie
1½ dl yoghurt naturel

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3/4 løg
3/4 fed hvidløg
3/4 dåse kikærter
25 g rosiner
½ tsk stødt koriander
3/4 tsk spidskommen
3/4 tsk kanel
Salt og peber
6 tortillas
1½ peberfrugt
Salat
1 chili
2½ spsk olie
1½ dl yoghurt naturel

Ingredienser

600 g hakket oksekød 
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse kikærter
50 g rosiner
½ tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
Salt og peber
8 tortillas
2 peberfrugter
Salat
2 chilier
3 spsk olie
2 dl yoghurt naturel 

Ingredienser

900 g hakket oksekød
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse kikærter
50 g rosiner
½ tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
Salt og peber
8 tortillas
2 peberfrugter
Salat
2 chilier
3 spsk olie
2 dl yoghurt naturel

Ingredienser

900 g hakket oksekød
1-2 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ dåse kikærter
50 g rosiner
1 tsk stødt koriander
1½ tsk spidskommen
1½ tsk kanel
Salt og peber
12 tortillas
3 peberfrugter
Salat
2 chili
5 spsk olie
3 dl yoghurt naturel

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 4 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 4 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 6 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 6 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 8 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 8 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner, koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 12 flade bøffer. Brun bøfferne i lidt olie ca. 1½ min på hver side på en pande.
  5. Rens peberfrugt for kerner og stilk. Skær i strimler på langs. Tilsæt peberfrugt til bøfferne, steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugterne.
  6. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem i ovnen ca. 10 min.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge. Skær chili i mindre stykker, blend med olie og bland det i en skål med yoghurt.
  8. Tag hele blade af salathovedet, skyl og afdryp dem. Læg chili yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold fyldet ind i tortillaerne som små pakker, skær over på midten og server.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3205 kJ (766 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 28
Kulhydrat 1355 324 42
Fedt 961 230 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu