Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Citronstegt kylling med broccolisalat — og ovnstegte kartofler

(baseret på 519 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingebryst
½ broccoli
½ rødløg
1 æble
1 spsk græskarkerner
½ dl yoghurt med pære/banan
Rosiner
1 fed hvidløg
1 æg 
3-4 spsk rasp
½ citron - saft og skal
500 g kartofler
Olie
Salt og peber

Ingredienser

450 g kyllingebryst
3/4 broccoli
3/4 rødløg
2 æbler
1½ spsk græskarkerner
1 dl yoghurt med pære/banan
Rosiner
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 æg
5-6 spsk rasp
3/4 citron - saft og skal
750 g kartofler
Olie
Salt og peber

Ingredienser

600 g kyllingebryst
1 broccoli
1 rødløg
2 æbler
2 spsk græskarkerner
1½ dl yoghurt med pære/banan
Rosiner
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 æg 
7 spsk rasp
1 citron - saft og skal
1 kg kartofler
Olie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne, læg på en bageplade med bagepapir. Vend med salt, peber og olie. Bag ca. 20 min.
  2. Rist græskarkerner på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side på et stykke køkkenrulle.
  3. Kog vand. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i små tern. Hæld kogende vand over og lad stå 2 min. Hæld vandet fra, dryp af i en sigte.
  4. Bland rasp, revet citronskal, salt og peber i en stor frostpose. Kom æg i en dyb tallerken, bland med presset hvidløg.
  5. Læg kyllingen mellem 2 stykker bagepapir, bank med en kødhammer eller en lille kasserolle, til de er ca. 1 cm tykke over det hele.
  6. Vend kyllingen i æg og læg i posen med rasp. Vend dem godt. Steg dem i olie på en pande ved god varme 3-4 min. på hver side (de skal være gennemstegte). Når de er ca. halvvejs presses citronsaft over.
  7. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Pil og hak løg fint. Vend broccoli, æble, løg, græskarkerner og yoghurt, drys med rosiner. 
  8. Server den citronstegte kylling med broccolisalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne, læg på en bageplade med bagepapir. Vend med salt, peber og olie. Bag ca. 20 min.
  2. Rist græskarkerner på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side på et stykke køkkenrulle.
  3. Kog vand. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i små tern. Hæld kogende vand over og lad stå 2 min. Hæld vandet fra, dryp af i en sigte.
  4. Bland rasp, revet citronskal, salt og peber i en stor frostpose. Kom æg i en dyb tallerken, bland med presset hvidløg.
  5. Læg kyllingen mellem 2 stykker bagepapir, bank med en kødhammer eller en lille kasserolle, til de er ca. 1 cm tykke over det hele.
  6. Vend kyllingen i æg og læg i posen med rasp. Vend dem godt. Steg dem i olie på en pande ved god varme 3-4 min. på hver side (de skal være gennemstegte). Når de er ca. halvvejs presses citronsaft over.
  7. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Pil og hak løg fint. Vend broccoli, æble, løg, græskarkerner og yoghurt, drys med rosiner.
  8. Server den citronstegte kylling med broccolisalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne, læg på en bageplade med bagepapir. Vend med salt, peber og olie. Bag ca. 20 min.
  2. Rist græskarkerner på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side på et stykke køkkenrulle.
  3. Kog vand. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær i små tern. Hæld kogende vand over og lad stå 2 min. Hæld vandet fra, dryp af i en sigte.
  4. Bland rasp, revet citronskal, salt og peber i en stor frostpose. Kom æg i en dyb tallerken, bland med presset hvidløg.
  5. Læg kyllingen mellem 2 stykker bagepapir, bank med en kødhammer eller en lille kasserolle, til de er ca. 1 cm tykke over det hele.
  6. Vend kyllingen i æg og læg i posen med rasp. Vend dem godt. Steg dem i olie på en pande ved god varme 3-4 min. på hver side (de skal være gennemstegte). Når de er ca. halvvejs presses citronsaft over.
  7. Skyl æble, fjern kernehus og skær i tern. Pil og hak løg fint. Vend broccoli, æble, løg, græskarkerner og yoghurt, drys med rosiner.
  8. Server den citronstegte kylling med broccolisalat og kartofler.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3067 kJ (733 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 842 201 27
Kulhydrat 1302 311 42
Fedt 923 221 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu