Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Hakkebøf med valnødder og frisk spelt salat — med æble og fennikel - og yoghurtdip

(baseret på 218 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
1 tsk olie
1 spsk valnødder 
Perlespelt/byg salat:
150 g perlespelt/byg
2½ dl æblejuice
½ tsk salt
½ fennikel
1 æble
Salat
1 tsk honning
2 tsk olie
½ citron - saft og skal
Yoghurt dip:
1 dl græsk yoghurt
1 tsk sennep - honey dijon
 

Ingredienser

450 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
1 tsk olie
1 spsk valnødder 
Perlespelt/byg salat:
150 g perlespelt/byg
2½ dl æblejuice
½ tsk salt
½ fennikel
1 æble
Salat
1 tsk honning
2 tsk olie 
½ citron - saft og skal
Yoghurt dip:
1 dl græsk yoghurt
1 tsk sennep - honey dijon

Ingredienser

450 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
1½ tsk olie
1½ spsk valnødder
Perlespelt/byg salat:
225 g perlespelt/byg
4 dl æblejuice
½ tsk salt
3/4 fennikel
1½ æble
Salat
1½ tsk honning
3 tsk olie 
3/4 citron - saft og skal
Yoghurt dip:
1½ dl græsk yoghurt
1½ tsk sennep - honey dijon

Ingredienser

600 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
1½ tsk olie
1½ spsk valnødder
Perlespelt/byg salat:
225 g perlespelt/byg
4 dl æblejuice
½ tsk salt
3/4 fennikel
1½ æble
Salat
1½ tsk honning
3 tsk olie
3/4 citron - saft og skal
Yoghurt dip:
1½ dl græsk yoghurt
1½ tsk sennep - honey dijon

Ingredienser

600 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
2 tsk olie
2 spsk valnødder
Perlespelt/byg salat:
300 g perlespelt/byg
5 dl æblejuice
1 tsk salt
1 fennikel
2 æbler
Salat
2 tsk honning
1½ spsk olie
1 citron - saft og skal
Yoghurt dip:
2 dl græsk yoghurt
2 tsk sennep - honey dijon

Ingredienser

900 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
2 tsk olie
2 spsk valnødder
Perlespelt/byg salat:
300 g perlespelt/byg
5 dl æblejuice
1 tsk salt
1 fennikel
2 æbler
Salat
2 tsk honning
1½ spsk olie
1 citron - saft og skal
Yoghurt dip:
2 dl græsk yoghurt
2 tsk sennep - honey dijon

Ingredienser

900 g hakket oksekød 8-12%
Timian
Salt og peber
3 tsk olie
3 spsk valnødder 
Perlespelt/byg salat:
350 g perlespelt/byg
7½ dl æblejuice
1 tsk salt
1½ fennikel
3 æbler
Salat
3 tsk honning
2 spsk olie
1 citron - saft og skal
Yoghurt dip:
3 dl græsk yoghurt
3 tsk sennep - honey dijon

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlebyggen/-spelten i æblejuice tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 2 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æble og salat. Del fennikel på  langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg/-spelt. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblets kernehus og skær i tynde skiver. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbler og perlesbyg/-speltblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder sammen med yoghurt dippen..

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlebyggen/-spelten i æblejuice tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 2 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æble og salat. Del fennikel på  langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg/-spelt. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblets kernehus og skær i tern. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbletern og perlesbyg/-peltblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder sammen med yoghurt dip.

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlespelten i æblejuice tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min. og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 3 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æble og salat. Del fennikel på langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg/-spelt. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblets kernehus og skær i tern. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbletern og perlebyg/-speltblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder og yoghurt dip.

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlespelten i æblejuice tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min. og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 3 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æble og salat. Del fennikel på langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg/-spelt. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblets kernehus og skær i tern. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbletern og perlebyg/-speltblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder og yoghurt dip.

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlebyg/-spelten i æblejuice tilsat 1 tsk salt i ca. 20 min. og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 4 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æbler og salat. Del fennikel på  langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg/-spelt. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblernes kernehuse og skær i tern. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbletern og perlebyg/-speltblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder og yoghurt dip.

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlebyggen/-spelten i æblejuice tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 4 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æble og salat. Del fennikel på  langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg/-spelt. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblets kernehus og skær i tern. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbletern og perlesbyg/-peltblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder og yoghurt dip.

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog perlespelten i æblejuice tilsat 1 tsk salt i ca. 20 minutter og lad stå på eftervarmen (de må gerne have lidt bid). Behold overskydende væde.
  2. Varm en pande og rist valnødderne, hold øje med dem, de skal kun lige få lidt farve. Læg dem til side på køkkenrulle.
  3. Skyl og hak timian og bland med kødet, tilsæt lidt salt. Form 6 bøffer 1½ cm tykke og krydr med friskkværnet peber.
  4. Varm olie på panden og steg bøfferne 7-8 min. på hver side, de skal være gennemstegte.
  5. Skyl imens fennikel, æble og salat. Del fennikel på  langs i 4 dele og skær i tynde skiver. Bland fennikel i den kogte perlebyg. Rør yoghurt med sennep og smag til med lidt salt og peber.
  6. Fjern æblets kernehus og skær i tern. Snit salaten. Bland honning, citronsaft, fintrevet citronskal og olie i en stor salatskål.
  7. Vend salat, æbletern og perlebygblandingen i dressingen. Vend det godt rundt og server til hakkebøfferne drysset med valnødder og yoghurt dip.

    Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 2400 kJ (574 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 528 126 22
Kulhydrat 1104 264 46
Fedt 768 184 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu