Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Hyldeblomst glaseret kotelet med blomkålssalat — saltede hasselnødder og stikkelsbær

(baseret på 158 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
1½ spsk hyldeblomstsaft
½ spsk æbleeddike
500 g kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
½ blomkål
1 spsk olie
Saft og skal af 1/4 citron
10 g hasselnødder
25 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Ingredienser

3 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
1½ spsk hyldeblomstsaft
½ spsk æbleeddike
500 g kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
½ blomkål
1 spsk olie
Saft og skal af 1/4 citron
10 g hasselnødder
25 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Ingredienser

3 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
2 spsk hyldeblomstsaft
2 tsk æbleeddike
750 g kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
3/4 blomkål
1½ spsk olie
Saft og skal af ½ citron
15 g hasselnødder
40 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Ingredienser

4 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
2 spsk hyldeblomstsaft
2 tsk æbleeddike
750 g kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
3/4 blomkål
1½ spsk olie
Saft og skal af ½ citron
15 g hasselnødder
40 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Ingredienser

4 svinekoteletter 
Salt og peber
Olie
3 spsk hyldeblomstsaft
1 spsk æbleeddike
1 kg kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
1 blomkål
2 spsk olie
Saft og skal af ½ citron
20 g hasselnødder
50 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Ingredienser

6 svinekoteletter
Salt og peber
Olie
3 spsk hyldeblomstsaft
1 spsk æbleeddike
1 kg kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
1 blomkål
2 spsk olie
Saft og skal af ½ citron
20 g hasselnødder
50 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Ingredienser

6 svinekoteletter 
Salt og peber
Olie
4 spsk hyldeblomstsaft
4 tsk æbleeddike
1,5 kg kartofler
Løvstikke
Blomkålssalat:
1½ blomkål
3 spsk olie
Saft og skal af 1 citron
40 g hasselnødder
80 g stikkelsbær/blåbær
Kørvel

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv. Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv.
    Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber.
    Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv. Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv. Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv. Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv. Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Krydr koteletterne med lidt salt. Kog kartoflerne i letsaltet vand tilsat løvstikke i ca. 15 min.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål. Del den i 4 stykker, skær dem papirtyndt med en skarp kniv. Bland olie, fintrevet citronskal og -saft, salt og peber i en skål. Vend blomkålen i.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at dufte. Drys med lidt salt og et par dråber vand, det får saltet til at klæbe sig fast på nødderne. Tag nødderne af varmen, hak dem groft.
  4. Skyl og nip bærrene. Hak kørvel. Bland nødder, bær og kørvel med blomkålen.
  5. Varm olie op på en pande ved god varme. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Brun kødet på panden (det skal syde godt) 1 min på hver side. Skru ned til middel varme og steg yderligere 1 min. på hver side. Tag koteletterne af panden.
  6. Kom hyldeblomstsaft og æbleeddike på panden, skru lidt op og lad væsken koge ind til konsistensen er som sirup. Skru ned igen, læg koteletterne på panden og giv dem 1 min. på hver side, så de glaseres.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, og servér dem til de glaserede koteletter med blomkålssalat.


Opskriften er venligst udlånt af Landbrug og Fødevarer

Næringsindhold pr. person

Energi: 2409 kJ (576 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 27
Kulhydrat 1060 253 44
Fedt 699 167 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu