Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kinesisk sursød sauce med rabarber — oksekød og agurk

(baseret på 229 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g wokstrimler af okse
½ agurk
125 g rabarber
200g gulerødder
1 rødløg
Olie
1 spsk sojasauce
1½ dl oksebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
1½ dl vand
Revet ingefær
½ fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
1 spsk sukker
½ spsk saucejævner
150 g nudler
Salt og peber 

Ingredienser

300 g wokstrimler af okse
½ agurk
125 g rabarber
200 g gulerødder
1 rødløg
Olie
1 spsk sojasauce
1½ dl oksebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
1½ dl vand
Revet ingefær
½ fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
1 spsk sukker
½ spsk saucejævner
150 g nudler
Salt og peber

Ingredienser

300 g wokstrimler af okse
½ agurk
200 g rabarber
300 g gulerødder
1 rødløg
Olie
1½ spsk sojasauce
2 dl oksebouillon
- (3/4 terning + 2 dl vand)
Revet ingefær
1 fed hvidløg
1½ spsk rødvinseddike
1½ spsk sukker
3/4 spsk saucejævner
250 g nudler
Salt og peber

Ingredienser

400 g wokstrimler af okse
½ agurk
200 g rabarber
300 g gulerødder
1 rødløg
Olie
1½ spsk sojasauce
2 dl oksebouillon
- (3/4 terning + 2 dl vand)
Revet ingefær
1 fed hvidløg
1½ spsk rødvinseddike
1½ spsk sukker
3/4 spsk saucejævner
250 g nudler
Salt og peber

Ingredienser

400 g wokstrimler af okse
1 agurk
250 g rabarber
350 g gulerødder
1-2 rødløg 
Olie
2 spsk sojasauce
3 dl oksebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
Revet ingefær
1 fed hvidløg
1-2 spsk rødvinseddike
2 spsk sukker
1 spsk saucejævner
300 g nudler
Salt og peber 

Ingredienser

600 g wokstrimler af okse
1 agurk
250 g rabarber
350 g gulerødder
1-2 rødløg
Olie
2 spsk sojasauce
3 dl oksebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
Revet ingefær
1 fed hvidløg
1-2 spsk rødvinseddike
2 spsk sukker
1 spsk saucejævner
300 g nudler
Salt og peber

Ingredienser

600 g wokstrimler af okse
1 agurk
350 g rabarber
500 g gulerødder
2 rødløg
Olie
3 spsk sojasauce
4½ dl oksebouillon
- (1½ terning + 4½ dl vand)
Revet ingefær
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
3 spsk rødvinseddike
3 spsk sukker
1½ spsk saucejævner
400 g nudler
Salt og peber 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker,  saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker, saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker, saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker, saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker, saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker, saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog rigeligt letsaltet vand op i en gryde. Kog nudlerne ca. 4 min. Hæld vandet fra.
  2. Skræl gulerødder, skær i 4 mm skiver på skrå. Skyl agurk, skær i tykke bjælker på ca. 4 cm. Skyl rabarber, skær i 2 cm stykker. Pil løg, skær i tynde både.
  3. Varm en stor pande op medolie, brun kødet ved kraftig varme på alle sider. Læg kødet til side på en tallerken.
  4. Steg gulerødder i olie 2 min. rør hele tiden i dem. Tilsæt de øvrige grøntsager og steg videre ca. 4 min, rør ofte.
  5. Rør sojasauce, eddike (TIP: Spar på eddiken, hvis du ikke vil have den for syrlig), sukker, saucejævner og bouillon sammen i en skål. Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg.
  6. Tilsæt kød og sauce til grøntsagerne, kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
  7. Servér retten med kogte nudler.


Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2400 kJ (574 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 552 132 23
Kulhydrat 1416 338 59
Fedt 432 103 18

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Sommerretter Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu