Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Små kødboller i tandoori — med æbler og rosiner

(baseret på 671 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
2½ spsk tandoori 
Koriander
15 g mandler
Salt og peber
½ æg 
200 g brune ris
Olie
1 løg
2 æbler
1 lille dåse light kokosmælk
1 dl vand
25 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

450 g hakket oksekød
2½ spsk tandoori
Koriander
15 g mandler
Salt og peber
½ æg
200 g brune ris
Olie
1 løg
2 æbler
1 lille dåse light kokosmælk
1 dl vand
25 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

450 g hakket oksekød 
3½ spsk tandoori
Koriander
25 g mandler
Salt og peber
3/4 æg
300 g brune ris
Olie
1 løg
3 æbler
3/4 dåse light kokosmælk
1½ dl vand
25 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

600 g hakket oksekød
3½ spsk tandoori
Koriander
25 g mandler
Salt og peber
3/4 æg
300 g brune ris
Olie
1 løg
3 æbler
3/4 dåse light kokosmælk
1½ dl vand
25 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

600 g hakket oksekød
5 spsk tandoori 
Koriander 
30 g mandler
Salt og peber
1 æg
400 g brune ris
Olie 
1-2 løg
4 æbler
1 dåse light kokosmælk 
2 dl vand
50 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

900 g hakket oksekød
5 spsk tandoori
Koriander
30 g mandler
Salt og peber
1 æg
400 g brune ris
Olie
1-2 løg
4 æbler
1 dåse light kokosmælk
2 dl vand
50 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
7 spsk tandoori
Koriander
50 g mandler
Salt og peber
1½ æg 
500 g brune ris
Olie 
2 løg
6 æbler
1½ dåse light kokosmælk
3 dl vand
50 g rosiner


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 8 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 8 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 12 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 12 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 16 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 16 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak koriander. Rør kød, halvdelen af tandoori'en, koriander, hakkede mandler, æg, salt og peber sammen. Form farsen til ca. 24 små kødboller.
  3. Pil løg og skær i både. Fjern kernehus og skær æblerne i tern.
  4. Brun kødbollerne i olie ved god varme i en dyb pande i ca. 5 min. Tilsæt resten af tandoori'en, og et par skefulde af den faste kokosmælk, Steg i ca. 10 sek. Tilsæt løg og æble, steg 2 min.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken, vand og rosiner. Lad det koge vedsvag varme i 5 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3277 kJ (783 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 623 149 19
Kulhydrat 1671 399 51
Fedt 983 235 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu