Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Sprøde fiskepinde med grove ris — grøntsager og dip

(baseret på 418 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g mørksej el. lign
½ tsk paprika
½ æg
3/4 dl rasp
Salt og peber
Olie
200 g gulerødder
65 g slikærter
175 brune basmati ris
Dip:
1 dl creme frisk 9%
1 syltet agurk
½ tsk paprika


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g mørksej el. lign
½ tsk paprika
½ æg
3/4 dl rasp
Salt og peber
Olie
200 g gulerødder
65 g slikærter
175 brune basmati ris
Dip:
1 dl creme frisk 9%
1 syltet agurk
½ tsk paprika


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g mørksej el. lign.
1 tsk paprika
1 æg
1 dl rasp
Salt og peber
Olie
350 g gulerødder
90 g slikærter
200 g brune basmati ris
Dip:
1½ dl creme frisk 9%
2 syltet agurk
1 tsk paprika
 

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g mørksej el. lign.
1 tsk paprika
1 æg
1 dl rasp
Salt og peber
Olie
350 g gulerødder
90 g slikærter
200 g brune basmati ris
Dip:
1½ dl creme frisk 9%
2 syltet agurk
1 tsk paprika


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g mørksej el. lign
1 tsk paprika
1 æg
1½ dl rasp
Salt og peber
Olie
400 g gulerødder
125 g slikærter
300 g brune basmati ris
Dip:
2 dl creme frisk 9%
2 syltede agurker
1 tsk paprika


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g mørksej el. lign
1 tsk paprika
1 æg
1½ dl rasp
Salt og peber
Olie
400 g gulerødder
125 g slikærter
300 g brune basmati ris
Dip:
2 dl creme frisk 9%
2 syltede agurker
1 tsk paprika


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g mørksej el. lign.
1½ tsk paprika
1½ æg
2 dl rasp
Salt og peber
Olie
500 g gulerødder
180 g slikærter
400 g brune basmati ris
Dip:
3 dl creme frisk 9%
3 syltede agurker
1½ tsk paprika


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. TIP: Har du induktion skal du ikke slukke men skrue ned på 1 og lade stå.
  2. Bland rasp, paprika, salt og peber.
  3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
  4. Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
  5. Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  6. Skær agurken i små tern. Rør dippen sammen, smag til med salt og peber.
  7. Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2844 kJ (680 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 665 159 23
Kulhydrat 1552 371 55
Fedt 627 150 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu