Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Salat af chorizo og grillede skalotteløg — med goudatern

(baseret på 128 kunders bedømmelse)

Ingredienser

70 g chorizo
6 skalotteløg 
75 g gouda tern
1 porre
Salat
1½ spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

100 g chorizo
6 skalotteløg 
75 g gouda tern
1 porre
Salat
1½ spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

100 g chorizo
9 skalotteløg 
110 g gouda tern
2 porrer
Salat
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

150 g chorizo
9 skalotteløg
110 g gouda tern
2 porrer
Salat
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

150 g chorizo
12 skalotteløg
150 g gouda tern
2 porrer
Salat 
3 spsk olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

225 g chorizo
12 skalotteløg
150 g gouda tern
2 porrer
Salat
3 spsk olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

225 g chorizo
18 skalotteløg
250 g gouda tern
3 porrer
Salat
3 spsk olivenolie
3 spsk balsamicoeddike
Salt og peber
Groft brød

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halvér chorizoskiverne, læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8 min. Bag brødene med de sidste 5 min.
  2. Pil løgene, skær dem i kvarte. Varm en pande op. Steg løgene, til de er møre og gyldne. Skyl porre og skær i meget fine ringe. Kom kort på panden, hvis du ønsker mindre skarp smag.
  3. Pisk dressing af olie og balsamico. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, pluk i mindre stykker.
  5. Vend de stegte løg med salat, porre, ovnstegt chorizo og ostetern. Server straks med lunt brød til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2895 kJ (692 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 459 110 16
Kulhydrat 855 204 30
Fedt 1581 378 55

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu