Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Krydrede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager — og grove ris

(baseret på 520 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 tsk karrypasta
½ tsk revet ingefær
1 spsk kokosmælk light (gem ½ dl til grøntsagerne)
Purløg
1 tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1 tsk olie
1 fed hvidløg
½ tsk revet ingefær
1 rødløg
½ spidskål
½ dl kokosmælk light
1 spsk citronsaft
1 tsk salt (½+½ tsk)
Peber
Peanuts
200 g brune ris


Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

600 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1 tsk karrypasta
½ tsk revet ingefær
1 spsk kokosmælk light (gem ½ dl til grøntsagerne)
Purløg
1 tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1 tsk olie
1 fed hvidløg
½ tsk revet ingefær
1 rødløg
½ spidskål
½ dl kokosmælk light
1 spsk citronsaft
1 tsk salt (½+½ tsk)
Peber
Peanuts
200 g brune ris


Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

600 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
1½ tsk karrypasta
3/4 tsk revet ingefær
1½ spsk kokosmælk light (gem 3/4 dl til grøntsagerne)
Purløg
1½ tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1½ tsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 tsk revet ingefær
1-2 rødløg
½ spidskål
3/4 dl kokosmælk light
1½ spsk citronsaft
1 tsk salt (½+½ tsk)
Peber
Peanuts
300 g brune ris


Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

800 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)1½ tsk karrypasta
3/4 tsk revet ingefær
1½ spsk kokosmælk light (gem 3/4 dl til grøntsagerne)
Purløg
1½ tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1½ tsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3/4 tsk revet ingefær
1-2 rødløg
½ spidskål
3/4 dl kokosmælk light
1½ spsk citronsaft
1 tsk salt (½+½ tsk)
Peber
Peanuts
300 g brune ris

Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

800 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
2 tsk karrypasta
1 tsk revet ingefær
2 spsk kokosmælk light (gem 1 dl til grøntsagerne)
Purløg
2 tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
2 tsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 rødløg
1 spidskål
1 dl kokosmælk light
2 spsk citronsaft
2 tsk salt (1+1 tsk)
Peber
Peanuts
400 g brune ris

Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

1200 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
2 tsk karrypasta
1 tsk revet ingefær
2 spsk kokosmælk light (gem 1 dl til grøntsagerne)
Purløg
2 tsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
2 tsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 rødløg
1 spidskål
1 dl kokosmælk light
2 spsk citronsaft
2 tsk salt (1+1 tsk)
Peber
Peanuts
400 g brune ris

Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Ingredienser

1200 g Luksusfars af torskefisk
(indeholder gluten og laktose)
3 tsk karrypasta
1½ tsk revet ingefær
3 spsk kokosmælk light (gem 1½ dl til grøntsagerne)
Purløg
1 spsk olie til stegning
Sauterede grøntsager:
1 spsk olie
3 fed hvidløg / 1 solo
1½ tsk revet ingefær
3 rødløg
1 spidskål
1½ dl kokosmælk light
3 spsk citronsaft
2 tsk salt (1+1 tsk)
Peber
Peanuts
500 g brune ris

Retten er med fiskefars og skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 6 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 minutter på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 6 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 8 dl vand tilsat 1 tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 minutter på hver side.
  5. Hak imens hvidløgene fint, skræl løgene og skær dem i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sautér til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 8 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Sæt risene over i 1 l. vand tilsat 1 tsk salt, bring i kog og kog ved svag varme 18 min. Sluk og lad stå på eftervarmen (hæld evt. overskydende vand fra inden servering).
  2. Bland fiskefarsen med karrypasta, revet ingefær (riv hele ingefæren, du skal bruge resten til grøntsagerne), kokosmælk og fintklippet purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske (TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt).
  4. Steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 minutter på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint, skræl løget og skær det i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og revet ingefær 1 minut. Tilsæt rødløg og spidskål og sauter til det falder sammen.
  7. Tilsæt kokosmælk og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med peanuts lige inden servering.
  8. Server de færdigstegte fiskedeller med kogte ris og sauterede grøntsager.

Opskriften er venligst udlånt af Fiskebranchen

Næringsindhold pr. person

Energi: 3100 kJ (741 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 476 114 15
Kulhydrat 1887 451 61
Fedt 737 176 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu