Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Lun pastasalat med bacon — og gouda i tern

(baseret på 439 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g frisk pasta med spinat
150 g bacon i tern
100 g gouda tern
2 porrer
2 stilke bladselleri
½ rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
2 spsk olie
½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

250 g frisk pasta med spinat
225 g bacon i tern
100 g gouda tern
2 porrer
2 stilke bladselleri
½ rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
2 spsk olie
½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

375 g frisk pasta med spinat
225 g bacon i tern
150 g gouda tern
2 porrer
3 stilke bladselleri
3/4 rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
3 spsk olie
3/4 dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

375 g frisk pasta med spinat
350 g bacon i tern
150 g gouda tern
2 porrer
3 stilke bladselleri
3/4 rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
3 spsk olie
3/4 dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

500 g frisk pasta med spinat
350 g bacon i tern
200 g gouda tern
3 porrer
4 stilke bladselleri
1 rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
½ dl olie
1 dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

500 g frisk pasta med spinat
500 g bacon i tern
200 g gouda tern
3 porrer
4 stilke bladselleri
1 rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
½ dl olie
1 dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Ingredienser

750 g frisk pasta med spinat
500 g bacon i tern
300 g gouda tern
4 porrer
5 stilke bladselleri
1-2 rødløg
Krydderurter (basilikum og persille)
4 spsk olie
1½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Groft brød

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. SSteg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle.
  2. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 3 min. og lun brødene på brødristeren.
  3. Skyl og tør krydderurterne, blend dem med olie og hvid balsamico, smag til med salt og peber.
  4. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil rødløg, skær i tern. Skyl porre, snit fint.
  5. Vend pasta, porre, bladselleri og rødløg med dressing. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér med brødet til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3721 kJ (889 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 692 165 19
Kulhydrat 1676 401 45
Fedt 1353 323 36

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu