Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Stegt kyllingebryst med stegt kartoffelsalat — grillet peberfrugt og gouda-tern

(baseret på 374 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g små vaskede kartofler
1 peberfrugt
300 g/2 kyllingebryster uden skind
Persille
75 g gouda tern
1 spsk Olie
½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Ingredienser

600 g små vaskede kartofler
1 peberfrugt
450 g/ 3 kyllingebryster uden skind
Persille
75 g gouda tern
1 spsk olie
½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Ingredienser

900 g små vaskede kartofler
1-2 peberfrugter
450 g/ca. 3 stk kyllingebryster uden skind
Persille
110 g gouda tern
1½ spsk olie
½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Ingredienser

900 g små vaskede kartofler
1-2 peberfrugter
600 g/ca. 4 stk kyllingebryster uden skind
Persille
110 g gouda tern
1½ spsk olie
½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Ingredienser

1200 g små vaskede kartofler
2 peberfrugter
600 g/ca. 4 stk kyllingebryster uden skind
Persille
150 g gouda tern
2 spsk olie
1 dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Ingredienser

1200 g små vaskede kartofler
2 peberfrugter
900 g/ca. 6 stk kyllingebryster uden skind
Persille
150 g gouda tern
2 spsk olie
1 dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Ingredienser

1500 g små vaskede kartofler
3 peberfrugt
900 g/ca. 6 stk kyllingebryster uden skind
Persille
150 g gouda tern
3 spsk olie
1½ dl hvid balsamico
Salt og peber
Olie til stegning

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber. TIP: Hvis du bruger en stor pande kan du spare opvask og el ved at stege kartoflerne sammen med kyllingen.
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber. TIP: Hvis du bruger en stor pande kan du spare opvask og el ved at stege kartoflerne sammen med kyllingen.
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber. TIP: Hvis du bruger en stor pande kan du spare opvask og el ved at stege kartoflerne sammen med kyllingen.
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.
     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber. TIP: Hvis du bruger en stor pande kan du spare opvask og el ved at stege kartoflerne sammen med kyllingen.
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.
     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber. 
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.
     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber.
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. akkurat dækket med vand i en gryde med 1 tsk salt. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Vask imens peberfrugten. Fjern stilk, kerner og det hvide kød indeni og skær i strimler. Steg på en grillpande (eller en alm pande) til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Varm lidt olie på panden, brun kyllingefileterne og steg dem derpå 3-5 min. på hver side ved kraftig varme. Krydr med salt og peber.
  4. Pisk olie og hvid balsamico sammen til dressing. Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint.
  5. Steg de kogte kartofler gyldne i olie på en pande. Smag til med salt og peber.
  6. Bland de stegte kartofler, grillede peberfrugter, goudatern og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med de stegte kyllingebryster.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3062 kJ (732 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 774 185 25
Kulhydrat 920 220 30
Fedt 1368 327 45

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad kartoffelsalat Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu