Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Pulled pork i tortilla — med chipotle-sauce

(baseret på 368 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g pulled pork af skinke
4 tortillas
Salat
2 tomater
½ rødløg
3 spsk chipotle-sauce
Nachos

Ingredienser

450 g pulled pork af skinke
6 tortillas
Salat
3 tomater
3/4 rødløg
4-5 spsk chipotle-sauce
Nachos

Ingredienser

600 g pulled pork af skinke
8 tortillas
Salat
3 tomater
1 rødløg
6 spsk chipotle-sauce
Nachos

Ingredienser

900 g pulled pork af skinke
12 tortillas
Salat
6 tomater
1 rødløg
9 spsk chipotle-sauce
Nachos

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad retten simre ved lav varme i ca. 15 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol. Varm dem i ovnen, til resten af retten er færdig. 
  3. Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel.
  5. Fyld tortillas med salat, tomat, løg og kød. Luk dem, smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad retten simre ved lav varme i ca. 15 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol. Varm dem i ovnen, til resten af retten er færdig.
  3. Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver.
  4. Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel.
  5. Fyld tortillas med salat, tomat, løg og kød. Luk dem, smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad retten simre ved lav varme i ca. 15 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol. Varm dem i ovnen, til resten af retten er færdig.
  3. Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver.
  4. Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel.
  5. Fyld tortillas med salat, tomat, løg og kød. Luk dem, smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad retten simre ved lav varme i ca. 15 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Tag tortillas ud af posen og pak dem ind i stanniol. Varm dem i ovnen, til resten af retten er færdig.
  3. Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver.
  4. Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel.
  5. Fyld tortillas med salat, tomat, løg og kød. Luk dem, smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Næringsindhold pr. person

Energi: 2234 kJ (534 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 578 138 26
Kulhydrat 847 202 38
Fedt 809 193 36

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu