Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraNem

Pulled pork i tortilla med chipotle-sauce

(baseret på 297 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g pulled pork af skinke
4 tortilla
Salat
2 tomater
½ rødløg
3 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g pulled pork af skinke
4 tortilla
Salat
2 tomater
½ rødløg
3 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

450 g pulled pork af skinke
6 tortilla
Salat
3 tomater
3/4 rødløg
4-5 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g pulled pork af skinke
6 tortilla
Salat
3 tomater
3/4 rødløg
4-5 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

600 g pulled pork af skinke
8 tortillas
Salat
3 tomater
1 rødløg
6 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g pulled pork af skinke
8 tortilla
Salat
3 tomater
1 rødløg
6 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Ingredienser

900 g pulled pork af skinke
12 tortilla
Salat
6 tomater
1 rødløg
9 spsk chipotle-sauce
Nachos

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved så det lige dækker. Kog op og lade det simre 15 min. under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen, til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler.
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle.


Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria Foodservice

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved så det lige dækker. Kog op og lade det simre 15 min. under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen, til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler.
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle.


Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria Foodservice

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved, så det lige dækker. Kog op og lade det simre 15 min.under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen, til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (Uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler.
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle.


Opskriften er venligst udlånt af Santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved så det lige dækker. Kog op og lade det simre 15 min. under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen, til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler.
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle.


Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria Foodservice

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved så det lige dækker. Kog op og lade det simre 18 min.under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler.
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle.

 
Opskriften er venligst udlånt af Santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved så det lige dækker. Kog op og lade det simre 15 min. under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen, til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler.
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle. 


Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria Foodservice

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog en kande vand. Læg posen med kødet i en gryde og hæld kogende vand ved så det lige dækker. Kog op og lade det simre 15 min. under låg.
  2. Tænd ovnen på 200 grader, tag tortillas ud af posen og pak dem ind i alufolie. Varm tortillas i ovnen, til resten af retten er færdig. De kan også varmes i mircroovn, så skal de kun have kort tid (uden stanniol).
  3. Skyl salat og tomater. Skær salaten i strimler og tomaterne i tern. Pil rødløget og skær det i tynde skiver. 
  4. Tag kødet ud af posen, læg det på en tallerken eller lille fad og træk det fra hinanden med en gaffel, så der bliver en masse trevler
  5. Fyld tortillas med salat, tomater, løg og kød, luk dem og smør chipotle-sauce på overfladen og drys med knuste nachos.
  6. Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv laver sin egen tortilla rulle.

 
Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria Foodservice

Næringsindhold pr. person

Energi: 2234 kJ (534 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 578 138 26
Kulhydrat 847 202 38
Fedt 809 193 36

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu