Spinatfyldte kyllingeruller i tomatsauce
40
4 dages holdbarhed

Spinatfyldte kyllingeruller i tomatsauce

Skøn Italiensk inspireret ret. Kyllingeruller med cremet spinatfyld i lækker tomatsauce serveret med perlespelt. Det er bare mums!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • spelt hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Perlespelt (Gluten, Spelt hvede)
175 g
Kyllingebryst
2 stk
Babyspinat
50 g
Friskost (Mælk, Laktose)
100 g
Rapesan, revet (Mælk, Laktose)
20 g
Cherrytomater
½ dåse
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 603 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt 175 g perlebyg/spelt over i en gryde med ½ l vand tilsat ½ tsk salt. Bring i kog og kog i 15 minutter. Hæld overskydende vand fra og lad stå til resten af retten er klar.
  2. Skær kyllingebrysterne igennem på langs, så du får 4 brede, tynde skiver og bank skiverne lidt fladere med hånden.
  3. Skyl og tør spinaten. Damp spinaten kort til den falder sammen i ½ spsk. vand. Tag den af blusset og køl lidt af.
  4. Bland 100 g Philadelphiaost i spinaten og 4 spsk parmesan (gem ca. ½ spsk. parmesan til drys). Smag til med salt og peber.
  5. Fordel blandingen på kyllingestykkerne, rul dem sammen og fastgør med en tandstik. Varm en pande op med ½ spsk olie.
  6. Brun kyllingerullerne på panden på alle sider, og krydr med salt og peber.
  7. Tilsæt 200 g tomater og ½ dl vand, salt og peber til kyllingen. Skru ned til middelvarme og steg kyllingen 10 minutter i alt under låg – vend dem efter 5 minutter.
  8. Drys kyllingerullerne med parmesan. Servér den kogte perlebyg/spelt til.