Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Karamelliseret svinekød — med kokosmælk og sød chilisauce

(baseret på 630 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g basmatiris
250 g skinkekød i tern
Salt og peber
½ dl vand
½ peberfrugt
100 g champignon
½ rødløg
2 tsk ketjap manis
2 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 spsk sukker
2 spsk sød chilisauce
½ lille dåse kokosmælk
2 spsk salsa

Ingredienser

200 g basmatiris
375 g skinkekød i tern
Salt og peber
½ dl vand
½ peberfrugt
100 g champignon
½ rødløg
2 tsk ketjap manis
2 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 spsk sukker
2 spsk sød chilisauce
½ lille dåse kokosmælk
2 spsk salsa

Ingredienser

300 g basmati ris
375 g skinkekød i tern
Salt og peber
3/4 dl vand
3/4 peberfrugt
150 g champignon
3/4 rødløg
3 tsk ketjap manis
3 tsk fiskesauce (inderholder spor af skaldyr)
1½ spsk sukker
3 spsk sød chilisauce
3/4 lille dåse kokosmælk
3 spsk salsa

Ingredienser

300 g basmati ris
500 g skinkekød i tern
Salt og peber
3/4 dl vand
3/4 peberfrugt
150 g champignon
3/4 rødløg
3 tsk ketjap manis
3 tsk fiskesauce (inderholder spor af skaldyr)
1½ spsk sukker
3 spsk sød chilisauce
3/4 lille dåse kokosmælk
3 spsk salsa

Ingredienser

400 g basmati ris
500 g skinkekød i tern
Salt og peber
1 dl vand
1 peberfrugt
225 g champignon
1 rødløg
4 tsk ketjap manis
3 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2 spsk sukker
3 spsk sød chilisauce
1 lille dåse kokosmælk
4 spsk salsa

Ingredienser

400 g basmati ris
750 g skinkekød i tern
Salt og peber
1 dl vand
1 peberfrugt
225 g champignon
1 rødløg
4 tsk ketjap manis
3 tsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2 spsk sukker
3 spsk sød chilisauce
1 lille dåse kokosmælk
4 spsk salsa

Ingredienser

500 g basmati ris
750 g skinkekød i tern
Salt og peber
1½ dl vand
2 peberfrugter
250 g champignon
1½ rødløg
2 spsk ketjap manis
1½ spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
2½ spsk sukker
5 spsk sød chilisauce
3/4 dåse kokosmælk
6 spsk salsa

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Brun det på alle sider på en meget varm pande. Tilsæt vand og lad det koge ved middelvarme, så vandet trænger ind i kødet og reduceres (næsten) helt.
  3. Skyl peberfrugt, skær i strimler. Rens champignoner, skær i kvarte. Pil rødløg, skær i tynde skiver.
  4. Kom champignon, løg, ketjap manis, fiskesauce og peberfrugt på panden tilkødet. Tilsæt derefter sukker og sød chilisauce. Lad saucen karamellisere ved højere varme i 3 min.
  5. Tilsæt kokosmælk og tomatsalsa, lad det simre i 5 min.
  6. Servér rygende varm med ris.


Opskriften er venligst udlånt af santamariafoodservice

Næringsindhold pr. person

Energi: 2701 kJ (646 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 636 152 24
Kulhydrat 1620 387 60
Fedt 445 106 16

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu