Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Fettucine med laks, citron og squash

(baseret på 223 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g laksefilet
1 spsk smør
½ citron (revet skal og saft)
100 g Philadelphia light
1 dl kogende vand
250 g frisk fettucine
½ squash
Purløg
Dild
Salt og peber

Ingredienser

Ca. 415 g laksefilet
1½ spsk smør
½ citron (revet skal og saft)
150 g Philadelphia light
1,5 dl kogende vand
500 g frisk fettucine
1 squash
Purløg
Dild
Salt og peber

Ingredienser

550 g laksefilet
2 spsk smør
1 citron (revet skal og saft)
200 g Philadelphia light
2 dl kogende vand
500 g frisk fettucine
1 squash
Purløg
Dild
Salt og peber

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen. Kog den al dente ca. 3 minutter.
2. Skær laksen i 3x3 cm tern. Skyl squashen og skær den i 2x2 cm tern. Skyl citronen.
3. Steg laksen i smør sammen med revet citronskal af ½ citron i 3 min. Tilsæt squash og steg 1 min.
4. Tilsæt 1 spsk citronsaft og kogende vand og lad det simre 3 minutter.
5. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte ved svag varme. Smag til med salt og peber. Spæd med mere vand hvis saucen bliver for tyk.

6. Skyl og hak krydderurter. Hæld vandet fra pastaen og bland den med laksesaucen. Drys med krydderurter og friskkværnet peber.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen. Kog den al dente ca. 3 minutter.
2. Skær laksen i 3x3 cm tern. Skyl squashen og skær den i 2x2 cm tern. Skyl citronen.
3. Steg laksen i smør sammen med revet citronskal af 1 citron i 3 min. Tilsæt squash og steg 1 min.
4. Tilsæt 1½ spsk citronsaft og kogende vand og lad det simre 3 minutter.
5. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte ved svag varme. Smag til med salt og peber. Sppæd med mere vand hvis saucen er for tyk.
6. Skyl og hak krydderurter. Hæld vandet fra pastaen og bland den med laksesaucen. Drys med krydderurter og friskkværnet peber.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen. Kog den al dente ca. 3 minutter.
2. Skær laksen i 3x3 cm tern. Skyl squashen og skær den i 2x2 cm tern. Skyl citronen.
3. Steg laksen i smør sammen med revet citronskal af 1 citron i 3 min. Tilsæt squash og steg 1 min.
4. Tilsæt 2 spsk citronsaft og kogende vand og lad det simre 3 minutter.
5. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte ved svag varme. Smag til med salt og peber. Spæd med mere vand hvis saucen bliver for tyk.
6. Skyl og hak krydderurter. Hæld vandet fra pastaen og bland den med laksesaucen. Drys med krydderurter og friskkværnet peber.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Næringsindhold pr. person

Energi: 3084 kJ (737 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 774 185 25
Kulhydrat 1219 291 40
Fedt 1091 261 35

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu