Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Karbonader med stuvede grøntsager — og kartofler

(baseret på 429 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød
½ æg 
½ spsk olie 
200 g gulerødder
125 g slikærter
½ dl rasp
500 g kartofler
Persille
10 g blødt smør el. 1 spsk flydende margarine
1 spsk mel
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket svinekød
½ æg 
½ spsk olie 
200 g gulerødder
125 g slikærter
½ dl rasp
500 g kartofler
Persille
10 g blødt smør el. 1 spsk flydende margarine
1 spsk mel
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket svinekød 
1 æg
3/4 spsk olie 
350 g gulerødder
200 g slikærter
1 dl rasp
750 g kartofler
Persille
15 g blødt smør el. 1½ spsk flydende margarine
1½ spsk mel
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket svinekød
1 æg
3/4 spsk olie
350 g gulerødder
200 g slikærter
1 dl rasp
750 g kartofler
Persille
15 g blødt smør el. 1½ spsk flydende margarine
1½ spsk mel
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket svinekød
1 æg 
1 spsk olie
500 g gulerødder
275 g slikærter
1 dl rasp
1 kg kartofler
Persille
20 g blødt smør el. 1 spsk flydende margarine
2 spsk mel
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket svinekød 
1 æg
1 spsk olie 
500 g gulerødder
275 g slikærter
1 dl rasp
1 kg kartofler
Persille
20 g blødt smør el. 1 spsk flydende margarine
2 spsk mel
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket svinekød 
1½ æg
1½ spsk olie 
800 g gulerødder
350 g slikærter
1½ dl rasp
1,2 kg kartofler
Persille
25 g blødt smør el. 1½ spsk flydende margarine
2½ spsk mel
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 2 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 2 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 2 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 2 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 3 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 3 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 3 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 3 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 4 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 4 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt.
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 4 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 4 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt.
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min.
  2. Skræl gulerødder, skær i 1 cm tern. Kog i 6 dl vand i 3 min. Snit ærterne i 1 cm stykker, tilsæt dem til gulerødderne. Kog yderligere 2 min.
  3. Form kødet til 6 karbonader, ca. 1½ cm høje. Bland rasp med salt og peber på en tallerken. Hæld æg ud i en dyb tallerken.
  4. Tænd for en pande ved høj varme, tilsæt fedtstof. Vend karbonaderne først i æg og så i rasp. Brun dem 1 min på hver side på den varme pande.
  5. Skru ned til middel varme og steg færdige ca. 6 min. på hver side. De skal være gennemstegte.
  6. Hæld vandet fra grøntsagerne. Gem kogevandet - det skal tilbage i gryden.
  7. Rør smør/flydende margarine godt sammen med mel, og tilsæt det til kogevandet. Bring i kog, kog ca. 2 min. Tilsæt grøntsagerne igen. Smag til med salt og peber, drys med hakket persillle.
  8. Server karbonaderne med kartofler og stuvet grønt.
     

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3386 kJ (809 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 768 184 23
Kulhydrat 1588 380 47
Fedt 1030 246 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Godt at vide om opskriften

SMAG VORES LÆKRE KLASSISKE KARBONADER

Mange mener, at karbonader og krebinetter er det samme, imens nogen vil sige, at det er to forskellige ting. Andre mener, at det blot er i Jylland man siger karbonader, imens man i resten af landet siger krebinetter – om end det er den samme ret, der refereres til. Uanset hvad, så minder de to ting meget om hinanden, og vi lader det være op til dig, om du vil kalde det det ene eller det andet. Her på siden har vi i hvert fald valgt at kalde det karbonader.

En karbonade er en lækker og meget simpel ret, der trods få ingredienser smager utrolig lækkert. Den sprøde og knasende fornemmelse fra den stegte rasp giver bare noget helt særligt, som de fleste mennesker er vilde med. Oprindeligt stammer karbonader fra det italienske ”carbonata”, som faktisk betyder ”grillet over kul”, som var den traditionelle måde at lave karbonader på i tidernes morgen.

Hos RetNemt Måltidskasser tilbyder vi en masse skønne opskrifter på mad, der er nem, hurtig og budgetvenlig. Blandt børnefamilier er der altid stor efterspørgsel på inspiration til sund aftensmad, som ikke tager en evighed at lave. For i en travl hverdag er der sjælden tid eller overskud til at bruge flere timer i køkkenet. Ikke mindst fordi, at man hellere vil bruge kvalitetstid sammen med familien, frem for at stå bøjet over kødgryderne.

Denne opskrift på karbonader tager kun omkring 30 minutter at bikse sammen, og så er der lækker og velsmagende mad klar til at mætte alle maver. Selvom karbonader er en meget enkel ret, så betyder det ikke, at det skal være en kedelig omgang hakkekød med en tør kartoffel til. De cremede stuvede grønsager tilfører en skøn smag til retten, og den hakkede persille på toppen er prikken over i’et. Kast dig derfor over vores opskrift her på siden og bliv overrasket over, hvor nemt, billigt og lækkert det er. Imens kan du overveje, om du skal prøve en af vores måltidskasser. Så får du ikke kun en madplan stukket i hænderne, men du slipper også for at skulle lave indkøbslister, handle ind og stå i kø i supermarkederne. Det bliver ikke meget nemmere.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu