Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Kylling i bulgursalat

(baseret på 506 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
2 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
175 g grov bulgur
1 peberfrugt
½ rødløg
½ agurk
100 g cherrytomater
1 tsk olivenolie
30 g babyspinat
Mynte

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
2 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
175 g grov bulgur
1 peberfrugt
½ rødløg
½ agurk
100 g cherrytomater
1 tsk olivenolie
30 g babyspinat
Mynte

Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
3 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
250 g grov bulgur
2 peberfrugter
3/4 rødløg
3/4 agurk
150 g cherrytomater
1½ tsk olivenolie
50 g babyspinat
Mynte

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
3 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
250 g grov bulgur
2 peberfrugter
3/4 rødløg
3/4 agurk
150 g cherrytomater
1½ tsk olivenolie
50 g babyspinat
Mynte

Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
4 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
350 g grov bulgur
2 peberfrugter
1 rødløg
1 agurk
200 g cherrytomater
2 tsk olivenolie
60 g babyspinat
Mynte

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
4 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
350 g grov bulgur
2 peberfrugter
1 rødløg
1 agurk
200 g cherrytomater
2 tsk olivenolie
60 g babyspinat
Mynte

Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
6 tsk karry
Olie
Salt og peber
Bulgursalat:
450 g grov bulgur
2 peberfrugter
2 rødløg
2 agurk
250 g cherrytomater
3 tsk olivenolie
100 g babyspinat
Mynte

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 4 dl letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side. 
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten.  

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 4 dl letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 5½ dl letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft.
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 5½ dl letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft.
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 8 dl letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft.
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 8 dl letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft.
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog bulguren i 1 l letsaltet vand under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarme.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Varm olie på en pande ved høj varme. Tilsæt karry og svits kort (jo længere tid karry svitses, jo mildere bliver smagen). Tilsæt kylling og brun 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 4 min. på hver side.
  4. Skyl og rens peberfrugt, skær i tynde strimler. Pil rødløg, skær i meget tynde både. Skyl agurk, skær igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær i tynde skiver. Skyl tomater, skær i halve. Skyl spinat. Skyl mynte, hak groft.
  5. Bland den kogte bulgur med grøntsager og olie. Smag til med salt og peber og pynt med mynte.
  6. Servér den stegte kylling oven på bulgursalaten. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 1617 kJ (386 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 582 139 36
Kulhydrat 760 182 47
Fedt 275 66 17

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu