Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskeruller med appelsinkogte gulerødder, æbler — og ris

(baseret på 200 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g fladfisk
50 g hvidløgsost
1½ dl grøntsagsbouillon
- (½ terning opløst i 1½ dl kogende vand)
Kørvel
Salt og peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
200 g gulerødder
1 æble
1 dl appelsinjuice
Frisk basilikum
Salt og peber
175 g ris


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

450 g fladfisk
50 g hvidløgsost
1½ dl grøntsagsbouillon
- (½ terning opløst i 1½ dl kogende vand)
Kørvel
Salt og peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
200 g gulerødder
1 æble
1 dl appelsinjuice
Frisk basilikum
Salt og peber
175 g ris


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

450 g fladfisk
75 g hvidløgsost
2½ dl grøntsagsbouillon
- (1 terning opløst i 2½ dl kogende vand)
Kørvel
Salt og peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
300 g gulerødder
2 æbler
1½ dl appelsinjuice
Frisk basilikum
Salt og peber
265 g ris


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
 

Ingredienser

600 g fladfisk
75 g hvidløgsost
2½ dl grøntsagsbouillon
- (1 terning opløst i 2½ dl kogende vand)
Kørvel
Salt og peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
300 g gulerødder
2 æbler
1½ dl appelsinjuice
Frisk basilikum
Salt & peber
265 g ris


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
 

Ingredienser

600 g fladfisk
100 g hvidløgsost
3 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning opløst i 3 dl kogende vand)
Kørvel
Salt & peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
350 g gulerødder
2 æbler
2 dl appelsinjuicre
Frisk basilikum
Salt og peber
350 g ris


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

900 g fladfisk
100 g hvidløgsost
3 dl grøntsagsbouillon
- (1 terning opløst i 3 dl kogende vand)
Kørvel
Salt og peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
350 g gulerødder
2 æbler
2 dl appelsinjuicre
Frisk basilikum
Salt og peber
350 g ris 


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Ingredienser

900 g fladfisk
125 g hvidløgsost
5 dl grøntsagsbouillon
- (2 terninger opløst i 5 dl kogende vand)
Kørvel
Salt og peber
Appelsinkogte æbler og gulerødder:
500 g gulerødder
3 æbler
2½ dl appelsinjuice
Frisk basilikum
Salt og peber
500 g ris


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblet og fjern kernehus. Skær æblet i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblet og fjern kernehus. Skær æblet i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog risen i 1 l. vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Lad risene trække til resten af retten er færdig.
  2. Dup fisken tør med køkkenrulle. Smør fileterne med hvidløgsost og læg lidt kørvel på (gem lidt til pynt). Rul dem med ost indad.
  3. Kog vand til bouillon og opløs bouillon terningen helt i vandet. Læg fiskerullerne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og hæld bouillon ca. 1 cm op om fisken. Bag rullerne i ovnen ca. 15 min.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå og kom dem i en gryde med appelsinjuicen. Kog dem ved svag varme ca. 5 min. under låg.
  5. Del æblet og fjern kernehus. Skær æblet i mindre både. Kom bådene i gryden og lad det simre yderligere 2 min. Smag til med salt, peber og grofthakket basilikum.
  6. Drys fiskerullerne med kørvel og server med appelsinkogte æbler og gulerødder samt ris. 

Opskriften er venligst udlånt af Sæson 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2470 kJ (590 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 655 157 27
Kulhydrat 1386 331 56
Fedt 429 103 17

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu