Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Pasta med wokstrimler og svampe — i marsala flødesauce

(baseret på 372 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g svampe
½ løg
1 fed hvidløg
50 g babyspinat
250 g frisk pasta
250 g wokstrimler af skinke
Olie
2 spsk marsala
1 dl madlavningsfløde 
Salt og peber

Ingredienser

200 g svampe
½ løg
1 fed hvidløg
50 g babyspinat
250 g frisk pasta
375 g wokstrimler af skinke
Olie
2 spsk marsala
1 dl madlavningsfløde 
Salt og peber

Ingredienser

275 g svampe
½-1 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
75 g babyspinat
375 g frisk pasta
375 g wokstrimler af skinke 
Olie
3 spsk marsala
1½ dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

275 g svampe
½-1 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
75 g babyspinat
375 g frisk pasta
500 g wokstrimler af skinke
Olie
3 spsk marsala
1½ dl madlavningsfløde 
Salt og peber

Ingredienser

350 g svampe
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
100 g babyspinat
500 g frisk pasta
500 g wokstrimler af skinke 
Olie
4 spsk marsala
2 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

350 g svampe
1 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
100 g babyspinat
500 g frisk pasta
750 g wokstrimler af skinke 
Olie
4 spsk marsala
2 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

550 g svampe
1-2 løg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
150 g babyspinat
750 g frisk pasta
750 g wokstrimler af skinke 
Olie
6 spsk marsala
3 dl madlavningsfløde 
Salt og peber

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

      

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rens svampene, skær dem i lidt mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl spinat og dryp af.
  2. Dup kødet tørt, lynsteg i olie ved høj varme. Kødet skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt).
  3. Sæt kødet til side. Steg svampe, løg og hvidløg 3-4 min.
  4. Kog pastaen al dente (så den stadig har bid) 2 min. i letsaltet vand.
  5. Kom kødet tilbage på panden, tilsæt marsala og fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  6. Bland med friskkogt pasta og spinat og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2187 kJ (523 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 547 131 25
Kulhydrat 1048 250 48
Fedt 592 141 27

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu