Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
FamilieRet

Kyllingebryst med persille og æblesauce — og salat a la waldorf

(baseret på 254 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g små kartofler
2 kyllingebrystfileter
Persille
10 g smør
Salt og peber
1 æble
1 spsk citronsaft
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
Salat
1 æble
1 + 1 spsk citronsaft
½ dl creme fraiche 18%
1 tsk sukker
1/4 selleri knold
100 g vindruer
Persille til drys

Ingredienser

500 g små kartofler
3 kyllingebrystfileter
Persille
10 g smør
Salt og peber
1 æble
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
Salat
1 æble
1+ 1 spsk citronsaft
½ dl creme fraiche 18%
1 tsk sukker
1/4 selleri knold
100 g vindruer
Persille til drys

Ingredienser

750 g små kartofler
3 kyllingebrystfileter
Persille
15 g smør
Salt og peber
1½ æble
2 dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 2 dl vand)
Salat
1½ æble
1½ + 1½ spsk citronsaft
3/4 dl creme fraiche 18%
1½ tsk sukker
1/4 selleri knold 
150 g vindruer
Persille til drys

Ingredienser

750 g små kartofler
4 kyllingebrystfileter
Persille
15 g smør
Salt og peber
1½ æble
2 dl hønsebouillon
- (3/4 terning + 2 dl vand)
Salat
1½ æble
1½ + 1½ spsk citronsaft
3/4 dl creme fraiche 18%
1½ tsk sukker
1/4 selleri knold
150 g vindruer
Persille til drys

Ingredienser

1 kg små kartofler
4 kyllingebrystfileter
Persille
20 g smør
Salt og peber
2 æbler
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
Salat
2 æbler
2 spsk + 2 spsk citronsaft
1 dl creme fraiche 18%
1½ tsk sukker
½ selleri knold
200 g vindruer
Persille til drys

Ingredienser

1 kg små kartofler
6 kyllingebrystfileter
Persille
20 g smør
Salt og peber
2 æbler
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
Salat
2 æbler
2 spsk + 2 spsk citronsaft
1 dl creme fraiche 18%
1½ tsk sukker
½ selleri knold
200 g vindruer
Persille til drys

Ingredienser

1,2 kg små kartofler
6 kyllingebrystfileter
Persille
25 g smør
Salt og peber
3 æbler
4 dl hønsebouillon
- (1 terning + 4 dl vand)
Salat
3 æbler
2 spsk + 2 spsk citronsaft
1½ dl creme fraiche 18%
2½ tsk sukker
1 selleri knold 
300 g vindruer
Persille til drys

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.  

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad. Opløs bouillonterningen i det kogende vand.
  4. Skyl æblerne. Gem halvdelen til senere. Halver, fjern kernehuset og skær i grove både.
  5. Læg de grove æble ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær æble til salaten i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør citronsaft sammen med creme fraiche, smag til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri, riv groft og bland i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 524 125 23
Kulhydrat 1208 289 53
Fedt 547 131 24

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu