Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetBørnevenlig

Kyllingebryst med persille og æblesauce — og salat a la waldorf

(baseret på 205 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g små kartofler
2 kyllingebryst
Persille
10 g smør
Salt og peber
2 æbler
1 spsk citronsaft
1½ dl hønsebouillon
½ dl creme frisk 18%
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1/4 selleri knold
100 g stenfri vindruer
Persille til drys


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

500 g små kartofler
3 kyllingebryst
Persille
10 g smør
Salt og peber
2 æbler
1 spsk citronsaft
1½ dl hønsebouillon
½ dl creme frisk 18%
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
1/4 selleri knold
100 g stenfri vindruer
Persille til drys


OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

750 g små kartofler
3 kyllingebryst
Persille
15 g smør
Salt og peber
3 æbler
1½ spsk citronsaft
2 dl hønsebouillon
3/4 dl creme frisk 18%
1½ spsk citronsaft
1½ tsk sukker
1/4 selleri knold 
150 g stenfri vindruer
Persille til drys

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

750 g små kartofler
4 kyllingebryst
Persille
15 g smør
Salt og peber
3 æbler
1½ spsk citronsaft
2 dl hønsebouillon
3/4 dl creme frisk 18%
1½ spsk citronsaft
1½ tsk sukker
1/4 selleri knold
150 g stenfri vindruer
Persille til drys

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

1 kg små kartofler
4 kyllingebryst
Persille
20 g smør
Salt og peber
4 æbler
2 spsk citronsaft
3 dl hønsebouillon
1 dl creme frisk 18%
1½-2 spsk citronsaft
1½ tsk sukker
½ selleri knold
200 g stenfri vindruer
Persille til drys

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

1 kg små kartofler
6 kyllingebryst
Persille
20 g smør
Salt og peber
4 æbler
2 spsk citronsaft
3 dl hønsebouillon
1 dl creme frisk 18%
1½-2 spsk citronsaft
1½ tsk sukker
½ selleri knold
200 g stenfri vindruer
Persille til drys

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

1,2 kg små kartofler
6 kyllingebryst
Persille
25 g smør
Salt og peber
6 æbler
2 spsk citronsaft
4 dl hønsebouillon
1½ dl creme frisk 18%
2 spsk citronsaft
2½ tsk sukker
1 selleri knold 
300 g stenfri vindruer
Persille til drys

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs ½ bouillonterning i 1½ dl kogende vand.
  4. Skyl og halver det ene æble, fjern kernehuset og skær det i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær det andet æble i meget smalle både og halver bådene. Dryp med 1 spsk citronsaft.
  7. Rør 1 spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel persillesmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs ½ bouillonterning i 1½ dl kogende vand.
  4. Skyl og halver det ene æble, fjern kernehuset og skær det i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær det andet æble i meget smalle både og halver bådene. Dryp med 1 spsk citronsaft.
  7. Rør 1 spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 minutter. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel kryddersmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs 1 bouillonterning i 2 dl kogende vand.
  4. Skyl og halver det ene æble, fjern kernehuset og skær det i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær de andre æbler i meget smalle både og halver bådene. Dryp med 1½ spsk citronsaft.
  7. Rør 1½ spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
    9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 minutter. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel kryddersmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs 1 bouillonterning i 2 dl kogende vand.
  4. Skyl og halver det ene æble, fjern kernehuset og skær det i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær de andre æbler i meget smalle både og halver bådene. Dryp med 1½ spsk citronsaft.
  7. Rør 1½ spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 minutter. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel kryddersmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs 1 bouillonterning i 3 dl kogende vand.
  4. Skyl og halver 2 æbler, fjern kernehuse og skær dem i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Del de andre 2 æbler, fjern kernehuse og skær dem i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør 1½-2 spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 minutter. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel kryddersmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs 1 bouillonterning i 3 dl kogende vand.
  4. Skyl og halver 2 æbler, fjern kernehuse og skær dem i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Del de andre 2 æbler, fjern kernehuse og skær dem i meget smalle både, halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør 1½-2 spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200°C. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15-18 min. Kog vand til bouillon.
  2. Skyl og hak persille (gem lidt til drys) og rør med smør. Skær en lomme på langs i hvert kyllingebryst og fordel kryddersmørret i lommerne.
  3. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Opløs 1 bouillonterning i 4 dl kogende vand.
  4. Skyl og halver 3 æbler, fjern kernehuset og skær dem i grove både.
  5. Læg dem ved kyllingen og hæld bouillon ved. Sæt kyllingen i ovnen ca. 20 min.
  6. Skær de 3 sidste æbler i meget smalle både og halver bådene. Dryp med citronsaft.
  7. Rør 2 spsk citronsaft sammen med creme frisk, smag dressingen til med salt, peber og sukker.
  8. Skræl selleri og riv den groft og hæld det i dressingen. Halver druerne og bland dem i dressingen sammen med æblestykker. Drys med hakket persille.
  9. Hæld skyen med æbler fra kyllingen og blend det. Smag skyen til med salt og peber. Server skyen til kyllingen sammen med kartofler og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 524 125 23
Kulhydrat 1208 289 53
Fedt 547 131 24

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu