Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Paella med tigerrejer og chorizo

(baseret på 234 kunders bedømmelse)

Ingredienser

40 g chorizo
1 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
2 peberfrugter
200 g basmatiris
3½ dl bouillon
75 g grønne bønner
175 g pillede, rå tigerrejer
½ dåse kikærter
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk paprika sød

Ingredienser

40 g chorizo
1 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
2 peberfrugter
200 g basmatiris
3½ dl bouillon
75 g grønne bønner
300 g pillede, rå tigerrejer
½ dåse kikærter
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk paprika sød

Ingredienser

60 g chorizo
1½ spsk olivenolie
1½ tsk røget paprika
2 peberfrugter
300 g basmatiris
5 dl bouillon
110 g grønne bønner
300 g pillede, rå tigerrejer
1 dåse kikærter
1½ spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1½ tsk paprika sød

Ingredienser

60 g chorizo
1½ spsk olivenolie
1½ tsk røget paprika
2 peberfrugter
300 g basmatiris
5 dl bouillon
110 g grønne bønner
400 g pillede, rå tigerrejer
1 dåse kikærter
1½ spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1½ tsk paprika sød

Ingredienser

70 g chorizo
2 spsk olivenolie
2 tsk røget paprika
3 peberfrugter
400 g basmatiris
7 dl bouillon
150 g grønne bønner
400 g pillede, rå tigerrejer
1 dåse kikærter
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk paprika sød
Salt og peber

Ingredienser

70 g chorizo
2 spsk olivenolie
2 tsk røget paprika
3 peberfrugter
400 g basmatiris
7 dl bouillon
150 g grønne bønner
600 g pillede, rå tigerrejer
1 dåse kikærter
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk paprika sød
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning:


1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning:


1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 3½ dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning:


1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 5 dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning:


1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (1 terning opløst i 5 dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning:


1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (2 terninger opløst i 7 dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min., kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyld dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning:


1. Skær chorizo og peberfrugter i mindre tern og steg dem i olie i en gryde eller wok ved middel varme sammen med røget paprika 2-3 min.
2. Kom risene ved, steg et kort øjeblik, tilsæt bouillon (2 terninger opløst i 7 dl kogende vand).
3. Kog op og lad det simre under låg i 10 min. Skyl og nip bønnerne, og skær dem midt over. Kom bønnerne i gryden efter de 10 min, kog videre 5 min. ved svag varme.
4. Dup imens rejerne tørre i køkkenrulle. Hæld væden fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Svits rejer og kikærter i olie ca. 3 min. ved høj varme, krydr med presset hvidløg, almindelig paprika, salt og peber.
5. Kom reje blandingen i risene, bland, smag til og server.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2280 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 479 114 21
Kulhydrat 1231 294 54
Fedt 570 136 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med gris Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu