Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Flanksteak med bulgur pilaf — og tzatziki

(baseret på 314 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Bulgur pilaf:

175 g grov bulgur
1 tsk olivenolie
1 fed hvidløg / 1/3 solo
4 dl vand
125 g cherry tomater
1 spsk hvidvinseddike
20 g græskarkerner
1 spsk dild
Salt, peber
Ca. 300 g flanksteak
2 tsk krydderiblanding
(spidskommen, sumac, oregano)
Salt, peber
Tzatziki:
1 skoleagurk eller ½ almindelig
Salt og peber
1 dl yoghurt naturel
½ fed hvidløg / ¼  solo
1 spsk dild

Ingredienser

Bulgur pilaf:

350 g grov bulgur
1½ tsk olivenolie
1½ fed hvidløg / ½ solo
6 dl vand
200 g cherry tomater
1 spsk hvidvinseddike
30 g græskarkerner
1½ spsk dild
Salt, peber
Ca. 450 g flanksteak
4 tsk krydderiblanding
(spidskommen, sumac, oregano)
Salt, peber
Tzatziki:
2 skoleagurker eller ½ almindelig
Salt og peber
1½ dl yoghurt naturel
½ fed hvidløg / ¼ solo
1½ spsk dild

Ingredienser

Bulgur pilaf:
350 g grov bulgur
2 tsk olivenolie 
2 fed hvidløg / 2/3 solo
8 dl vand
250 g cherry tomater
2 spsk hvidvinseddike
40 g græskarkerner
2 spsk dild
Salt, peber
Ca. 600 g flanksteak
4 tsk krydderiblanding
(spidskommen, sumac, oregano)
Salt, peber
Tzatziki:
2 skoleagurker eller 1 almindelig
Salt og peber
2 dl yoghurt naturel 
1 fed hvidløg / 1/3 solo
2 spsk dild

Tilberedning

TIP!: Skær det færdigstegte kød på tværs af kødtrådene (vigtigt - ellers virker kødet sejt!)


Tilberedningstid:
ca. 25 minutter

1. Hak og svits hvidløg i lidt olie et kort øjeblik, tilsæt bulgur, 4 dl vand og ½ tsk salt og lad det simre under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til øvrige ingredienser skal i.
2. Rist græskarkernerne på en varm pande til de popper og sæt dem til side på et stykke køkkenrulle.
3. Gnid krydderiblandingen ind i kødet på begge sider. Krydr med salt og peber.
4. Steg kødet på en grillpande (eller almindelig stegepande) ved høj varme 1 minut på hver side, skru lidt ned og steg det videre 2½-3 min. på hver side afhængig af tykkelse og hvordan du kan lide kødet.
5. Skær agurken i tern, og rør dem sammen med yoghurt, presset hvidløg og 1 spsk hakket dild (HUSK at gemme lidt dild til pilaffen). Smag til med salt og peber.
6. Halvér tomaterne og bland dem i bulguren. Tilsæt eddike og græskarkerner, drys med dild.
7. Server bulgur pilafen med tzatziki og flanksteak skåret i tynde skiver.

Tilberedning

TIP!: Skær det færdigstegte kød på tværs af kødtrådene (vigtigt - ellers virker kødet sejt!)


Tilberedningstid:
ca. 25 minutter

1. Hak og svits hvidløg i lidt olie et kort øjeblik, tilsæt bulgur, 6 dl vand og ½ tsk salt og lad det simre under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til øvrige ingredienser skal i.
2. Rist græskarkernerne på en varm pande til de popper og sæt dem til side på et stykke køkkenrulle.
3. Gnid krydderiblandingen ind i kødet på begge sider. Krydr med salt og peber.
4. Steg kødet på en grillpande (eller almindelig stegepande) ved høj varme 1 minut på hver side, skru lidt ned og steg det videre 2½-3 min. på hver side afhængig af tykkelse og hvordan du kan lide kødet.
5. Skær agurken i tern, og rør dem sammen med yoghurt, presset hvidløg og 1½ spsk hakket dild (HUSK at gemme lidt dild til pilaffen). Smag til med salt og peber.
6. Halvér tomaterne og bland dem i bulguren. Tilsæt eddike og græskarkerner, drys med dild.
7. Server bulgur pilafen med tzatziki og flanksteak skåret i tynde skiver.

Tilberedning

TIP!: Skær det færdigstegte kød på tværs af kødtrådene (vigtigt - ellers virker kødet sejt!)


Tilberedningstid:
ca. 25 minutter

1. Hak og svits hvidløg i lidt olie et kort øjeblik, tilsæt bulgur, 8 dl vand og 1 tsk salt og lad det simre under låg i 10 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til øvrige ingredienser skal i.
2. Rist græskarkernerne på en varm pande til de popper og sæt dem til side på et stykke køkkenrulle.
3. Gnid krydderiblandingen ind i kødet på begge sider. Krydr med salt og peber.
4. Steg kødet på en grillpande (eller almindelig stegepande) ved høj varme 1 minut på hver side, skru lidt ned og steg det videre 3-4 min. på hver side afhængig af tykkelse og hvordan du kan lide kødet.
5. Skær agurk i tern, og rør dem sammen med yoghurt, presset hvidløg og hakket dild (HUSK gem lidt dild til pilaffen). Smag til med salt og peber.
6. Halver tomaterne og bland dem i bulguren. Tilsæt eddike og græskarkerner, drys med dild.
7. Server bulgur pilafen med tzatziki og flanksteak skåret i tynde skiver.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 615 147 27
Kulhydrat 980 234 43
Fedt 684 163 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu