Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Røget paprikaschnitzel med butterbeancreme — spansk kål og groft brød

(baseret på 203 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 skinkeschnitzler a ca. 125 g
1 tsk røget paprika
Salt, peber
Olie til stegning
Butterbeanscreme:
½ dåse butterbeans
1 fed hvidløg
½ dl creme frisk 9%
Salt, peber
Spansk kål:
½ savoy- eller spidskål 
35 g/½ pk chorizo
1 fed hvidløg
20 g saltede røgede mandler
1 spsk olivenolie

Groft brød

Ingredienser

3 skinkeschnitzler a ca. 125 g
1 tsk røget paprika
Salt, peber
Olie til stegning
Butterbeanscreme:
½ dåse butterbeans
1 fed hvidløg
½ dl creme frisk 9%
Salt, peber
Spansk kål:
½ savoy- eller spidskål 
35 g/½ pk chorizo
1 fed hvidløg
20 g saltede røgede mandler
1 spsk olivenolie

Groft brød

Ingredienser

3 skinkeschnitzler a ca. 125 g
2 tsk røget paprika
Salt, peber
Olie til stegning
Butterbeanscreme:
3/4 dåse butterbeans
1 fed knust hvidløg
3/4 dl creme frisk 9%
Salt, peber
Spansk kål:
½ savoy- eller spidskål 
50 g chorizo
1 fed hvidløg
30 g saltede røgede mandler
1½ spsk olivenolie
Groft brød

Ingredienser

4 skinkeschnitzler a ca. 125 g
2 tsk røget paprika
Salt, peber
Olie til stegning
Butterbeanscreme:
3/4 dåse butterbeans
1 fed knust hvidløg
3/4 dl creme frisk 9%
Salt, peber
Spansk kål:
½ savoy- eller spidskål
50 g chorizo
1 fed hvidløg
30 g saltede røgede mandler
1½ spsk olivenolie
Groft brød

Ingredienser

4 skinkeschnitzler a ca. 125 g
2 tsk røget paprika
Salt, peber
Olie til stegning
Butterbeanscreme:
1 dåse butterbeans
1½ fed knust hvidløg
1 dl creme frisk 9%
Salt, peber
Spansk kål:
1 savoy- eller spidskål 
70 g chorizo
1½ fed hvidløg
40 g saltede røgede mandler
2 spsk olivenolie

Groft brød

Ingredienser

6 skinkeschnitzler a ca. 125 g
2 tsk røget paprika
Salt, peber
Olie til stegning
Butterbeanscreme:
1 dåse butterbeans
1½ fed knust hvidløg
1 dl creme frisk 9%
Salt, peber
Spansk kål:
1 savoy- eller spidskål 
70 g chorizo 
1½ fed hvidløg
40 g saltede røgede mandler
2 spsk olivenolie

Groft brød

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1 spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1 spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1½ spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i 3/4 spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1½ spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen, det skal være tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 2 spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i 1 spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1 spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 775 185 34
Kulhydrat 752 180 33
Fedt 752 180 33

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu