Ruller af skinkeschnitzel med stærk æblekompot og chili
35
4 dages holdbarhed

Ruller af skinkeschnitzel med stærk æblekompot og chili

Kartofler, sovs og svinekød får en helt ny betydning i denne fyrige og flotte hverdagsret, der kan kan blive stærk hvis du vil det.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

      Det skal du bruge

      Bagekartoffel
      2½ stk
      Skinkeschnitzel
      4 stk
      Hvidløg
      1 fed
      Salvie, frisk
      1 drys
      Babyspinat
      50 g
      Rød chili
      ⅔ stk
      Æble
      1½ stk
      Forårsløg
      3 stk
      Æblejuice
      1 dl
      Ernæringsberegning (pr. portion)
      • Energi 524 kcal
      • Fedt 5 g
      • Kulhydrater 78 g
      • Protein 41 g
      Oplysninger om allergener

      Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

      Sådan gør du

      1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i både eller del i 2 alt efter størrelse. Vend dem med olie, salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min.
      2. Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud med den flade side af en kødhammer. Drys kødet på den ene side med salt og peber. Skær hvidløget i fire skiver. Læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke, rul det sammen og luk det med en tandstikker.
      3. Dup rullerne tørre med køkkenrulle. Lad 10 g smør blive gyldent på en pande ved god varme. Brun rullerne og lad dem stege ved middel varme i alt 10-12 minutter - de må gerne være let rosa. Skyl og tør spinaten.
      4. Æble-chili sauce: Skyl chili og snit den fint (TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Skyl æbler, fjern kernehus og skær i tern. Skyl og snit forårsløg fint. Svits chili i en gryde med 10 g smør. Tilsæt 1 dl æblejuice og æbletern. Kog saucen igennem, til æblerne er møre og mos dem lidt ud med en gaffel eller en stavblender. Tilsæt de fintsnittede forårsløg og smag til med salt og 1 spsk sukker. Æble-chilisaucen kan serveres kold eller varm. 
      5. Server schnitzelrullerne med kartofler, frisk spinat og æblekompot.