Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Gratineret åben tortilla — med krydret oksekød og mango relish

(baseret på 1241 kunders bedømmelse)

Ingredienser

½-1 mango
1 rødløg
1 chili
2 spsk limesaft
1 spsk sukker
Salt og peber
Koriander
300 g hakket oksekød
Olie 
25 g taco krydderiblanding
½ dåse kidneybønner
½ dl vand
4 tortillas
40 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

½-1 mango
1 rødløg
1 chili
2 spsk limesaft
1 spsk sukker
Salt og peber
Koriander
450 g hakket oksekød 
Olie 
25 g taco krydderiblanding
½ dåse kidneybønner
½ dl vand
4 tortillas
40 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

1 mango
1 rødløg
1½ chili
2-3 spsk limesaft
1½ spsk sukker
Salt og peber
Koriander
450 g hakket oksekød
Olie 
40 g taco krydderiblanding
3/4 dåse kidneybønner
3/4 dl vand
6 tortillas
60 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

1 mango
1 rødløg
1½ chili
2-3 spsk limesaft
1½ spsk sukker
Salt og peber
Koriander
600 g hakket oksekød 
Olie 
40 g taco krydderiblanding
3/4 dåse kidneybønner 
3/4 dl vand
6 tortillas
60 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

1 mango
1-2 rødløg
2 chili
3-4 spsk limesaft
2 spsk sukker
Salt og peber
Koriander
600 g hakket oksekød
Olie
50 g taco krydderiblanding
1 dåse kidneybønner
1 dl vand
10 tortillas
80 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

1 mango
1-2 rødløg
2 chili
3-4 spsk limesaft
2 spsk sukker
Salt og peber
Koriander
900 g hakket oksekød 
Olie 
50 g taco krydderiblanding
1 dåse kidneybønner 
1 dl vand
10 tortillas
80 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

2 mango
2 rødløg
2 chili
4-5 spsk limesaft
3 spsk sukker
Salt og peber
Koriander
900 g hakket oksekød 
Olie
75 g taco krydderiblanding
1½ dåse kidneybønner
1½ dl vand
15 tortillas
120 g revet ost

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl mango og skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225ºC.
  2. Kom mango, rødløg, chili, limesaft og sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog kraftigt et par minutter, smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olien op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med tacokrydderi. Kom de afdryppede kidneybønner samt vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg tortillaerne på en bageplade, drys med ost og gratinér, til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og server.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3969 kJ (949 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 812 194 20
Kulhydrat 2013 481 51
Fedt 1144 273 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu