Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Ovnbagt aubergine med krydret oksekød — og perlebygsalat

(baseret på 559 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 aubergine
300 g hakket oksekød 8-12%
½-1 løg
1 fed hvidløg
2 tsk græsk krydderi
½ lille dåse konc. tomatpure
Salt og peber
25 g revet gratineringsost
1 tsk olie
175 g perlebyg/perlespelt
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1½ tsk konc. tomatpure
2 tomater
Persille
Salt og peber

Ingredienser

1½ aubergine
375 g hakket oksekød 8-12%
1 løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
3 tsk græsk krydderi
3/4 lille dåse konc. tomatpure
Salt og peber
35 g revet gratineringsost
1½ tsk olie
225 g perlebyg/perlespelt
1½ spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
2 tsk konc. tomatpure
3 tomater
Persille
Salt og peber

Ingredienser

2 auberginer
550 g hakket oksekød 8-12%
2 løg 
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1½ spsk græsk krydderi
½ dåse konc. tomatpure
Salt og peber
50 g revet gratineringsost
1 tsk olie
350 g perlebyg/perlespelt
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk konc. tomatpure
4 tomater
Persille
Salt og peber

Ingredienser

3 aubergine
750 g hakket oksekød 8-12%
3 løg 
3 fed/1 solo hvidløg
2 spsk græsk krydderi
3/4 dåse konc. tomatpure
Salt og peber
75 g revet gratineringsost
2 tsk olie
450 g perlebyg/perlespelt
2 spsk olivenolie
3 spsk hvidvinseddike
1 spsk konc. tomatpure
6 tomater
Persille
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halver auberginen og skær indmaden ud så der er ca. ½ cm kant tilbage. Skær auberginekødet i små tern.
  2. Skræl og hak løget. Svits kødet i lidt olie sammen med hakket løg, auberginetern og knust hvidløg. Krydr med græsk krydderi og tomatpuré, smag til med salt og peber.
  3. Læg de halve auberginer i et ovnfast fad og fordel kødet i dem. Drys med revet ost og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  4. Kog perlebyg/perlespelt i rigeligt letsaltet vand 15-20 min. til de er møre, hæld vandet fra.
  5. Bland en marinade af olivenolie, hvidvinseddike og tomatpure og bland den med den færdigkogte perlebyg/perlespelt. Skær tomaterne i mindre stykker og hak persillen.
  6. Bland perlebyggen/perlespelten med tomater og hakket persille. Smag til med salt og peber.
  7. Server salaten til de bagte auberginer.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halver auberginen og skær indmaden ud så der er ca. ½ cm kant tilbage. Skær auberginekødet i små tern.
  2. Skræl og hak løget. Svits kødet i lidt olie sammen med hakket løg, auberginetern og knust hvidløg. Krydr med græsk krydderi og tomatpuré, smag til med salt og peber.
  3. Læg de halve auberginer i et ovnfast fad og fordel kødet i dem. Drys med revet ost og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  4. Kog perlebyg/perlespelt i rigeligt letsaltet vand 15-20 min. til de er møre, hæld vandet fra.
  5. Bland en marinade af olivenolie, hvidvinseddike og tomatpure og bland den med den færdigkogte perlebyg/perlespelt. Skær tomaterne i mindre stykker og hak persillen.
  6. Bland perlebyggen/perlespelten med tomater og hakket persille. Smag til med salt og peber.
  7. Server salaten til de bagte auberginer.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halver auberginerne og skær indmaden ud så der er ca. ½ cm kant tilbage. Skær auberginekødet i små tern.
  2. Skræl og hak løget. Svits kødet i lidt olie sammen med hakket løg, auberginetern og knust hvidløg. Krydr med græsk krydderi og tomatpuré, smag til med salt og peber.
  3. Læg de halve auberginer i et ovnfast fad og fordel kødet i dem. Drys med revet ost og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  4. Kog perlebyg/perlespelt i rigeligt letsaltet vand 15-20 min. til de er møre, hæld vandet fra.
  5. Bland en marinade af olivenolie, hvidvinseddike og tomatpure og bland den med den færdigkogte perlebyg/perlespelt. Skær tomaterne i mindre stykker og hak persillen.
  6. Bland perlebyggen/perlespelten med tomater og hakket persille. Smag til med salt og peber.
  7. Server salaten til de bagte auberginer.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Halver auberginen og skær indmaden ud så der er ca. ½ cm kant tilbage. Skær auberginekødet i små tern.
  2. Skræl og hak løget. Svits kødet i lidt olie sammen med hakket løg, auberginetern og knust hvidløg. Krydr med græsk krydderi og tomatpuré, smag til med salt og peber.
  3. Læg de halve auberginer i et ovnfast fad og fordel kødet i dem. Drys med revet ost og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
  4. Kog perlebyg/perlespelt i rigeligt letsaltet vand 15-20 min. til de er møre, hæld vandet fra.
  5. Bland en marinade af olivenolie, hvidvinseddike og tomatpure og bland den med den færdigkogte perlebyg/perlespelt. Skær tomaterne i mindre stykker og hak persillen.
  6. Bland perlebyggen/perlespelten med tomater og hakket persille. Smag til med salt og peber.
  7. Server salaten til de bagte auberginer.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2280 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 570 136 25
Kulhydrat 1026 245 45
Fedt 684 163 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu