Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Kalkunschnitzelruller i tomatsauce — med gremolata og kartoffelmos

(baseret på 556 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Kartoffelmos:
3 bagekartofler
2 spsk revet parmesan
3 tsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
2 kalkunschnitzler
4 tandstikker
Olie
½ dåse cherry tomater 
½ dl vand
Gremolata:
1 fed hvidløg
Persille
Revet skal fra ½ citron
1 spsk revet parmesan

Ingredienser

Kartoffelmos:
3 bagekartofler
2 spsk revet parmesan
3 tsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
3 kalkunschnitzler
4 tandstikker
Olie
½ dåse cherry tomater 
½ dl vand
Gremolata:
1 fed hvidløg
Persille
Revet skal fra ½ citron
1 spsk revet parmesan

Ingredienser

Kartoffelmos:
4 bagekartofler
3 spsk revet parmesan
4 tsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
3 kalkunschnitzler
Olie
6 tandstikker
3/4 dåse cherry tomater 
3/4 dl vand
Gremolata:
1½ fed hvidløg
Persille
Revet skal fra 3/4 citron
1½ spsk revet parmesan

Ingredienser

Kartoffelmos:
4 bagekartofler
3 spsk revet parmesan
4 tsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
4 kalkunschnitzler
Olie
6 tandstikker
3/4 dåse cherry tomater
3/4 dl vand
Gremolata:
1½ fed hvidløg
Persille
Revet skal fra 3/4 citron
1½ spsk revet parmesan

Ingredienser

Kartoffelmos:
5 bagekartofler
3 spsk revet parmesan
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
4 kalkunschnitzler
Olie
8 tandstikker
1 dåse cherry tomater 
1 dl vand
Gremolata:
2 fed hvidløg
Persille
Revet skal fra 1 citron
2 spsk revet parmesan

Ingredienser

Kartoffelmos:
5 bagekartofler
3 spsk revet parmesan
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
6 kalkunschnitzler
Olie
8 tandstikker
1 dåse cherry tomater
1 dl vand
Gremolata:
2 fed hvidløg
Persille
Revet skal fra 1 citron
2 spsk revet parmesan

Ingredienser

Kartoffelmos:
7 bagekartofler
4 spsk revet parmesan
6 tsk olivenolie
Salt og peber
Schnitzler:
6 kalkunschnitzler
Olie
12 tandstikker
2 dåser cherry tomater 
1½ dl vand
Gremolata:
3 fed hvidløg 
Persille
Revet skal fra 1 citron
3 spsk revet parmesan

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne. 


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.


Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker, dæk dem med vand i en gryde og kog møre, ca. 12 min.
  2. Pil hvidløg og hak fint. Skyl og tør persille, hak fint. Riv citronskal fint. Bland hvidløg, persille og citronskal med parmesan til gremolata.
  3. Bank schnitzlerne let og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til serveringen). Rul sammen og luk med en tandstik.
  4. Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olie, tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i 8-10 min. Vend kødet 1 gang undervejs.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft. Rør parmesan og olie i, smag til med salt og peber. Drys med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.


Næringsindhold pr. person

Energi: 2279 kJ (545 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 752 180 33
Kulhydrat 843 201 37
Fedt 684 163 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu