Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Pasta ai gambero

(baseret på 1023 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g fuldkornspasta
1 chili
2 fed hvidløg
5 tomater
Olie
½ dl fløde
170 g krebsehaler
Salt og peber
Rucola






Ingredienser

375 g fuldkornspasta
1 chili
3 fed hvidløg
7 tomater
Olie
3/4 dl fløde
250 g krebsehaler
Salt og peber
Rucola






Ingredienser

500 g fuldkornspasta
2 chilier
4 fed hvidløg
10 tomater
Olie
1 dl fløde 
340 g krebsehaler
Salt og peber
Rucola






Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min. (Gem kogevandet)
  2. Halvér chili på langs, fjern kernerne og skær chilien i tynde strimler. Hak hvidløg og tomaterne groft.
  3. Steg chili og hvidløg 2 min olie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg yderligere 2 min. ved god varme. Hæld lagen fra krebsehalerne.
  4. Tilsæt fløde, 1 dl pasta-kogevand og krebsehaler. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
  5. Skyl og hak rucola groft, drys den over retten. Servér straks.



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min. (Gem kogevandet)
  2. Halvér chili på langs, fjern kernerne og skær chilien i tynde strimler. Hak hvidløg og tomaterne groft.
  3. Steg chili og hvidløg 2 min olie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg yderligere 2 min. ved god varme. Hæld lagen fra krebsehalerne.
  4. Tilsæt fløde, 1½ dl pasta-kogevand og krebsehaler. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
  5. Skyl og hak rucola groft, drys den over retten. Servér straks.



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min. (Gem kogevandet)
  2. Halvér chili på langs, fjern kernerne og skær chilierne i tynde strimler. Hak hvidløg og tomaterne groft.
  3. Steg chili og hvidløg 2 min olie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg yderligere 2 min. ved god varme. Hæld lagen fra krebsehalerne.
  4. Tilsæt fløde, 2 dl pasta-kogevand og krebsehaler. Bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
  5. Skyl og hak rucola groft, drys den over retten. Servér straks.



Næringsindhold pr. person

Energi: 2645 kJ (632 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 529 126 20
Kulhydrat 1455 348 55
Fedt 661 158 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu