Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Enebærbøf med bacon — og grøn waldorfsalat

(baseret på 900 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 tsk knust enebær
300 g hakket oksekød
2 skiver bacon
500 g kartofler
Olie
Salt og peber
½ dl creme fraiche 18%
1-2 tsk citronsaft
Sukker
1 æble
2 stilke bladselleri
125 g vindruer
Salat




Ingredienser

1 tsk knust enebær
450 g hakket oksekød
2 skiver bacon
500 g kartofler
Olie
Salt og peber
½ dl creme fraiche 18%
1-2 tsk citronsaft
Sukker
1 æble
2 stilke bladselleri
125 g vindruer
Salat




Ingredienser

1½ tsk knust enebær
450 g hakket oksekød
3 skiver bacon
750 g kartofler
Olie
Salt og peber
1 dl creme fraiche 18%
1½-2 tsk citronsaft
Sukker
1½ æble
3 stilke bladselleri
175 g vindruer 
Salat




Ingredienser

1½ tsk knust enebær
600 g hakket oksekød
3 skiver bacon
750 g kartofler
Olie
Salt ogpeber
1 dl creme fraiche 18%
1½-2 tsk citronsaft
Sukker
1½ æble
3 stilke bladselleri
175 g vindruer
Salat




Ingredienser

2 tsk knust enebær
600 g hakket oksekød
4 skiver bacon
1 kg kartofler
Olie
Salt og peber
1½ dl creme fraiche 18% 
2-3 tsk citronsaft
Sukker
2 æbler
4 stilke bladselleri
250 g vindruer
Salat 





Ingredienser

2 tsk knust enebær
900 g hakket oksekød
4 skiver bacon
1 kg kartofler
Olie
Salt og peber
1½ dl creme fraiche 18%
2-3 tsk citronsaft
Sukker
2 æbler
4 stilke bladselleri
250 g vindruer
Salat





Ingredienser

3 tsk knust enebær
900 g hakket oksekød 
6 skiver bacon
1,2 kg kartofler
Olie
Salt og peber
2 dl creme fraiche 18%
2-3 tsk citronsaft
Sukker
3 æbler
6 stilke bladselleri
375 g vindruer
Salat





Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 2 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
  4. Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  5. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 2 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
    Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 3 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
    Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 3 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
    Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 4 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
    Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 4 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
    Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 230ºC. Skær kartoflerne i halve, vend i olie, salt og peber og læg i et ovnfast fad. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.
  2. Bland kødet med enebær, salt og peber. Reducér evt. mængden af enebær, smagen er meget markant. Form 6 flade hakkebøffer, sno en skive bacon om hver. Steg bøfferne ca. 7 min. på hver side ved middel varme på en pande med lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Rør creme fraiche og citronsaft sammen til dressingen, smag til med sukker, salt og peber.
    Skær æble i tynde skiver. Skyl bladselleri, snit i skiver på skrå. Pil druerne af stilken. Skyl salaten, del i små blade. Bland æble, bladselleri, druer og salat og hæld dressingen over.
  4. Servér salaten til bøffen og kartoflerne.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2815 kJ (673 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 704 168 25
Kulhydrat 1154 276 41
Fedt 957 229 34

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu